Візьміть дитину у родину

Дата: 24.07.2020 09:42
Кількість переглядів: 427

 Фото без описуСім’я - це неповторне середовище для розвитку дитини, формування її в повноцінну людину і громадянина. У більшості з нас є батьками, рідні та близькі люди, з якими легше долати труднощі. Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування ж позбавлені цієї життєвої підтримки. У всі часи людство рятувало милосердя та взаємодопомога. Бажання взяти на виховання дитину народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих, душевно щедрих і готових до самопожертви людей...

Одними з сімейних форм влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є прийомна сім’я та дитячий будинок сімейного типу. А нещодавно з’явилася нова форма виховання – це патронат над дитиною.

Основна мета сімейних форм виховання – тимчасове утримання (окрім усиновлення) й виховання дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування. Практично кожна дитина, яка сьогодні виховується в інтернатному закладі, мріє про сім’ю.

Якщо Ваше серце наповнює любов до дітей та бажаєте, щоб Ваш дім наповнився дитячим щебетом, маєте бажання взяти у свій дім на виховання та спільне проживання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, дарувати їй свою батьківську любов та турботу, створити прийомну сім’ю, дитячий будинок сімейного типу або стати патронатними вихователями звертайтеся за детальнішою інформацією до працівників КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради. Ми з задоволенням надамо детальну інформацію і допоможемо Вам здійснити такий благородний вчинок.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь