Пошук

В області сьогодні черговий антирекорд – 202 нових випадки СOVID-19 за добу

Дата: 29.10.2020 12:18
Кількість переглядів: 300

 На Вінниччині суттєво загострилась епідситуація щодо рівня захворюваності на коронавірусну інфекцію. За останню добу в області зареєстровано 202 нових випадки СOVID-19. Від початку спостережень це найбільша кількість ураження коронавірусом за добу! На жаль, кількість хворих постійно зростає як в області, так і в Україні. Пандемія прогресує в усьому світі шаленими темпами. Вкотре нагадуємо, що впровадження адаптивного карантину було зумовлено необхідністю поступового відновлення життєдіяльності регіонів, але за умов неухильного дотримання заходів безпеки! Станом на ранок 29 жовтня, у двадцяти опорних лікарнях Вінниччини перебуває 427 осіб з важким перебігом коронавірусної інфекції, включаючи підозру на COVID-19. Це ті люди, які перебувають на апаратах штучної вентиляції легень, CPAP і на кисневій підтримці... 

Саме зараз лікарі працюють на передовій та роблять усе можливе, аби врятувати життя кожного пацієнта. Поважайте працю інших і не нехтуйте правилами безпеки, адже елементарні дії здатні врятувати вас та ваших рідних, вберегти оточуючих від зараження і важких наслідків підступної хвороби.

Незважаючи на постійне збільшення «ковідних» ліжок та підведення нових кисневих точок, ресурси медичних закладів обмежені.

Інформуємо, що за останню добу в області захворіли 20 медичних працівників, які щодня ризикують своїм здоров’ям задля порятунку інших і працюють на межі фізичних можливостей.

Будьте відповідальними! Захистіть себе та близьких, потурбуйтеся про батьків. Елементарні правила здатні врятувати життя. Не лінуйтеся одягати маску і рукавички, дотримуйтеся дистанції та правил гігієни – цього достатньо, щоб знизити темпи поширення коронавірусної інфекції.

Це необхідно заради безпеки всіх нас. Враховуючи темпи розповсюдження коронавірсуної хвороби, всі люди розглядаються як потенційно інфіковані. Ви можете не знати, що є переносником вірусу, проте можете наражати на небезпеку інших. Для когось наслідки коронавірусу можуть стати критичними. Саме тому необхідно дотримуватись вищезазначених правил.  

Будьте обережними та відповідальними, адже від кожного з нас залежить, коли країна одужає!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь