До уваги підприємливої молоді !

Дата: 29.03.2021 15:21
Кількість переглядів: 394

Фото без описуВінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування  реалізує проект «Joint  Organization  to  Unite Rural Networks  of Entepreneurial Youth» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), що фінансується Європейським Союзом в рамках Програми Erasmus+. Номер проекту 602608-EPP-1-2018-1-UA-EPPKA2-CBY-EP-PE  (Номер Договору – 2018 – 2463 / 043 - 001)...

Основна ціль проекту спрямована на зниження безробіття серед молоді та сприяння розвитку підприємницького потенціалу сільської молоді в країнах Східного партнерства (Грузії, України та Азербайджану). Проект реалізовується в партнерстві організацій з України, Грузіії, Азейбарджану, Італії та Франції.

9-10 квітня у м. Вінниці планується проведення одного з основних етапів проекту. Зокрема, дводенного тренінгу з нарощення підприємницького потенціалу для молоді з сільської місцевості та малих міст, що вже має власний бізнес або ж має ідею та планує її реалізовувати. Тренінг відбуватиметься офлайн у м. Вінниці за участі менторів проекту, експертів та залучених спеціалістів національного рівня.

Участь в тренінгу безкоштовна. Всі організаційні витрати (проживання, харчування, транспортні витрати тощо) покриваються організаторами. Для участі потрібна реєстрація за посилання: https://forms.gle/9izViRehfTjw2Sb79. Дедлайн до 4 квітня 2021 р.

В разі питань та додаткової інформації,  звертатися до контактної особи Ірина Лезнівська +380685529716


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь