Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Дата: 29.11.2022 18:06
Кількість переглядів: 214

    Фото без описуЩороку з 25 листопада до 10 грудня відбувається Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Основне завдання цієї кампанії привернути увагу спільноти до двох актуальних проблем: запобігання і протидія домашньому насильству та торгівлі людьми, а також активізація діяльності державних установ, громадських організацій заради захисту прав людини...

         Як захиститися від домашнього насильства розповіли юристки Хмільницького бюро правової допомоги Ганна Мариніч та Інна Шеремета. Захід відбувся у приміщенні центру надання адміністративних послуг для жителів громади та внутрішньо переміщених осіб.

        Війна, як і будь-яка екстремальна ситуація, лише загострює проблеми людей. Зокрема, це стосується насильства в сім’ях. На жаль, домашнє насильство під час війнице поширене явище, яке стає ще більш небезпечним, ніж у мирний час. Людям, які зазнали такого насильства зараз, складніше знайти вихід – вони часто обмежені у пересуванні, їм немає в кого попросити про допомогу, вони ще більше залежать від кривдників фізично й матеріально.

        «16 днів проти насильства»  –  це нагода ще раз нагадати громадськості про існування цих проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності людей щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь