Новини

12 Січня, 2022 р., 10:59
   12 січня старости старостинських округів Війтівецької територіальної громади взяли участь у обласній інструктивній нараді з питань надання статистичної звітності та дотримання основних вимог щодо заповнення і контролю даних державного  статистичного спостереження, яке відслідковує об’єкти погосподарського обліку. Нарада проводилась Головним управлінням статистики у Вінницькій області з метою попередження надання недостовірної інформації із територіальних громад та практичного навчання відповідальних осіб із ведення статистичного обліку. Це перше у новому році практичне навчання посадових осіб сільської ради, яке проводилось із використанням технічних  можливостей Центру активності громадян.
12 Січня, 2022 р., 10:43
    Новорічно - Різдвяні свята тривають. Аби привітати земляків працівники місцевого Центру культури та дозвілля на чолі із Світланою Паращенко організували колоритне мистецьке різдвяне віншування, із яким завітали у трудові колективи. Щирі слова вітань у гармонійному поєднанні із веселими різдвяними піснями та колядками та ще й у вдалому мистецькому виконанні приємно вражали та додали гарного новорічного настрою. Тож, щоб і у вас і у нас все було гаразд, щоб ви і ми щасливі були!
11 Січня, 2022 р., 16:22
    На Вінниччині очікується зниження температурного режиму, часом невеликий сніг та посилення вітру, на дорогах ожеледиця. 12-13 січня: хмарно з проясненнями. 12 січня без істотних опадів. 13 січня вночі без істотних опадів, вдень сніг. На дорогах ожеледиця...
11 Січня, 2022 р., 16:20
    У зв'язку зі значним похолоданням Центр безпеки громадян Війтівецької територіальної громади нагадує про правила безпеки у морозну погоду та як вберегтись від переохолодження та обмороження...
11 Січня, 2022 р., 11:27
Хмільницьке управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення речовин афлатоксинів (В1=15,7; загальна кількість = 19,9 мкг/кг-ppb) в смажених фісташках у шкарлупі, що експортувалися з Туреччини через Болгарію для реалізації на території України. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію. 
10 Січня, 2022 р., 16:47
   На Вінниччині завершився перший етап конкурсу «Комфортні громади» на 2021-2022 рік. Загалом для участі у ньому було подано 173 проєкти. Після схвалення на місцевому рівні 141 проєкт від 58 територіальних громад перейшов на другий обласний етап. До 14 січня вони мають пройти аналіз на відповідність технічним вимогам та комплектність. Після оцінювання фахівцями-експертами  проєкти передадуть Експертній раді, яка й визначить переможців. Проведення конкурсу обласної Ради «Комфортні громади» у два етапи - це одне з цьогорічних нововведень. Крім того, змінився й обсяг співфінансування проєктів-переможців із обласного бюджету...
10 Січня, 2022 р., 12:34
   Як стати на облік у військкоматі? Чи можна пройти альтернативну (невійськову) службу? Де дізнатися більше інформації про умови та строк надання цих послуг? Усі прості відповіді на складні запитання на Гіді з державних послуг! Для вашої зручності підготували добірку держпослуг для військовозобов’язаних та призовників, які українці найчастіше шукають...
10 Січня, 2022 р., 12:33
Тривалий час працівники сфери обслуговування, кафе, ресторанів, готелів використовують так звані пластикові прозорі захисні маски. Насправді нічого спільного із засобом індивідуального захисту такі предмети не мають.Про пластикові прозорі «маски» не згадується в жодному документі, що регулює протиепідемічні правила (https://bit.ly/32W2R7P). Натомість необхідно використовувати захисні медичні маски чи респіратори, які повністю закривають ніс та рот. Фактично, люди, які використовують такі пластикові «маски», не мають жодного ефективного засобу індивідуального захисту. Це пов’язано з тим, що такі засоби не щільно прилягають до обличчя, а, відповідно, не захищають від інфікування інших та не убезпечують від зараження того, хто носить такі «маски». Закликаємо працівників сфери обслуговування турбуватись про себе й своїх відвідувачів та використовувати ефективні засоби індивідуального захисту.
05 Січня, 2022 р., 10:51
    У середу, 5 січня 2022 року, розпочинається реєстрація для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Реєстрація триватиме до 22 січня. Кожен охочий зможе зареєструватися на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти - йдеться в повідомленні МОН України. Як зазначили у Міністерстві освіти, часть у пробному тестуванні дає змогу учасникам:..
05 Січня, 2022 р., 10:39
Головне управління  Державної податкової служби  у Вінницькій області звертає увагу фізичних осіб – підприємців – платників єдиного  податку першої групи, що відповідно до положень Податкового кодексу вони звільнені від обов’язку застосовувати реєстратори розрахункових операцій та/або програмні реєстратори розрахункових операцій при здійсненні господарської діяльності. Тобто зазначена категорія ФОП, яка здійснює виключно роздрібний продаж товарів з торговельних місць на  ринках та/або провадить  господарську  діяльність з надання побутових послуг населенню і не використовує працю найманих осіб, з 01 січня 2022 року не застосовує РРО/ПРРО та не веде облік товарних запасів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь