Новини

16 Червня, 2021 р., 11:56
14 червня комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сільської ради під головуванням сільського голови Станіслави Ядвіжиної розглянула питання подальших  дій в умовах  «зеленого рівня»  епідемічної небезпеки, встановленого на Вінниччині. Було заслухано інформації керівників відділу освіти та соціально –гуманітарної роботи Андрія Бялківського та Центру первинної медико – санітарної допомоги Юрія Насирова. Враховуючи покращення епідемічної ситуації на території Війтівецької громади комісією було надано рекомендації відповідним структурним підрозділам сільської ради та комунальним установам відновити проведення масових ( культурних, спортивних, розважальних, наукових, освітніх, професійних тематичних) заходів за участю більше однієї  особи на 4 кв. метри площі будівлі або території, якщо захід проводиться на відкритому повітрі або наповненістю закладів понад дві третини місць, з дотриманням усіх санітарних норм та протиепідемічних заходів, в тому числі: забезпечення скринінгу температури у працівників та відвідувачів закладів, додаткового провітрювання та дезінфекції приміщень в установлені санітарні години з 15 червня 2021 року. Проведення санітарно – освітньої роботи серед населення з питань профілактики гострої респіраторної хвороби, причиненої  коронавірусом COVID-19 та доведення до населення відповідних пам’яток та інформаційних матеріалів буде продовжено і надалі. У разі погіршення епідемічної ситуації сільська рада змушена буде оперативно реагувати.
16 Червня, 2021 р., 10:46
Міністерство культури та інформаційної політики України інформує про відбір кандидатів на здобуття у 2022 році стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сферах музичного, театрального, образотворчого,  хореографічного, естрадно-циркового та кіномистецтва. До 1 липня 2021 року Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти очікує пропозиції на здобуття стипендії Президента України від молодих митців віком від 14 до 35 років (на момент подачі заявки), які мають творчі досягнення. Детальніше про те, як подати заявку і що для цього потрібно, за посиланням: https://www.arts.org.ua/news/стипендії-2022
14 Червня, 2021 р., 16:57
 Головне управління Державної податкової служби  у Вінницькій області нагадує фізичним особам про порядок адміністрування земельного податку. Слід пам’ятати, що сплачують податок власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі. Нарахування сум податку фізичним особам проводиться контролюючими органами на підставі даних з державного земельного кадастру. До 1 липня поточного року платникам направляються податкові повідомлення-рішення із зазначенням сум податку, яку необхідно сплатити протягом 60 днів з дня отримання податкового повідомлення - рішення. Звертаємо увагу, що від сплати даного податку звільняються:..
14 Червня, 2021 р., 16:49
 ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує про норми Закону України від 08 липня 2010 року № 2464 «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне страхування». Відповідно до ст. 4 вказаного закону звільняються від сплати за себе єдиного соціального внеску фізичні особи - підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, якщо вони отримують пенсію за віком або за вислугу років, або є особами з інвалідністю, або досягли віку, встановленого ст. 26 Закону України від 09.07.2003 №1058-IV «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», та отримують відповідно до закону пенсію або соціальну допомогу. Такі особи можуть бути платниками єдиного внеску виключно за умови їх добровільної участі у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування...
11 Червня, 2021 р., 15:50
 25,5 мільйонів гривень фінансує держава  на забезпечення швидкісного інтернет-зв'язку у територіальних громадах Вінниччини. За інформацією Вінницької облдержадміністрації 235 сіл 42 територіальних громад Вінниччини отримають доступ до швидкісного оптоволоконного інтернету, серед них і Війтівецька територіальна громада  Кабінет Міністрів України затвердив розподіл субвенції з Державного бюджету на реалізацію проекту «Інтернет-субвенція». Загальна сума фінансування – майже 484 млн грн, з яких 25,498 млн грн отримають громади Вінницької області, які подали заявки на участь в проєкті. Війтівецька територіальна громада отримає вказану субвенцію у сумі більше 153 тис.грн. Заявки готувались по населеним пунктам, де відсутні діючі провайдери швидкісного інтернет-зв’язку, водночас – наявні заклади соціальної сфери, які потребують підключення – заклади освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури тощо. 
11 Червня, 2021 р., 11:36
   Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 16.06.2021 р. у селі Терешпіль Війтівецької територіальної громади по вулицях Перемоги, Терешкової, Польова з 08.00 до 17.00 години буде відключено електроенергію. Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
11 Червня, 2021 р., 10:29
    Випалювання рослинності та її залишків залишається однією з найбільш актуальних екологічних проблем для навколишнього середовища і здоров'я людини. Спалювання сухостою забруднює повітря, а розведені навмання багаття призводять до неконтрольованих масштабних пожеж і значних збитків. Верховною Радою України  прийнято Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу" Відповідно до ухвалених змін, суттєво підвищуються штрафи за забруднення атмосферного повітря, знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу, порушення вимог пожежної безпеки в лісах.Законом внесено зміни:..
10 Червня, 2021 р., 10:52
       У Війтівецькій громаді триває розробка Стратегії Розвитку до 2030 року. Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до цього процесу шляхом подання своїх ідей проєктів і заходів, які можуть потрапити до плану реалізації на 2021-2023 роки. Ідеї можуть мати як економічний, соціальний, екологічний вимір, стосуватись сфери цифровізації громади і покращення якості та доступності публічних послуг. По можливості просимо вказувати приблизний період реалізації, вартість і перелік зацікавлених сторін і партнерів. Короткий соціально-економічний аналіз громади та підсумки аналізу стану цифровізації можна переглянути у розділі «Стратегія розвитку» на сайті громади. Питання, пропозиції та ідеї, які стосуються розвитку громади до 2030 року, можна надсилати до 17 червня 2021 р., 15:00 на адресу: viitivetska_s.r@ukr.net, Гамак Любов Григорівна, заступник сільського голови, номер телефону: +380977260800.  Будемо вдячні за Вашу активність і допомогу!
09 Червня, 2021 р., 15:37
      Ось і розпочались літні канікули, з’явилося багато вільного часу, і кожен з вас проведе цей час по-різному. Подорожі, екскурсії, море, гори, походи, багато друзів - все це чекає на вас влітку. Бажаємо усім гарного відпочинку, яскравих вражень, незабутніх зустрічей, захоплюючих мандрівок! Та все ж, шановні батьки нагадуємо вам про особисту відповідальність за життя і здоров’я  дітей під час літніх канікул. Не залишайте їх  без нагляду старших у період літнього відпочинку.  Закликаємо вас завжди пам`ятати елементарні правила безпеки, щоб літній відпочинок не був зіпсований і нагадуємо про заборону:..
09 Червня, 2021 р., 15:22
   З метою недопущення вчинення правопорушень та злочинів неповнолітніми, забезпечення активної  протидії порушенням громадського порядку та іншим антисоціальним проявам у Війтівецькій громаді, працівниками служби у справах дітей та центру надання соціальних послуг спільно з представниками поліції  Хмільницького відділу поліції проведено профілактичний рейд «Канікули». Обстежено умови проживання одинадцяти сімей. З батьками  проведено профілактичні бесіди щодо належного виконання батьківських обов’язків, недопущення проявів асоціальної поведінки, залишення дітей без нагляду, а також надано практичні рекомендації щодо проведення дітьми безпечних літніх канікул, діти ознайомлені з правилами поведінки на дорозі та водоймах...           

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь