Пошук

Новини

15 Лютого, 2021 р., 15:45
 Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у вівторок, 16 лютого  2021 року у селі Війтівці  по вулиці Заводська, орієнтовно з 09.30 год. до 16.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
12 Лютого, 2021 р., 15:09
 Як повідомили у Вінницькій облдержадміністрації в Україні та області триває підготовка до вакцинації від COVID-19. У лютому наша держава отримає 117 тис. доз мРНК вакцини американського виробництва від Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX. Вона відразу буде розподілена для вакцинації працівників лікарень, у яких надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Протягом першого півріччя Україна також зможе отримати від 2,2 до 3,7 млн доз вакцини AstraZeneca/Oxford у межах COVAX. Наразі в Україні планують використовувати вакцини таких виробників:..
11 Лютого, 2021 р., 17:01
Враховуючи неодноразові нарікання мешканців сіл Війтівецької громади щодо неналежного автобусного сполучення за маршрутом «Лісогірка – Вінниця» сільська рада звернулася за вирішенням вказаного питання до Хмільницької райдержадміністрації. В свою чергу відповідний запит отримало також управління розвитку транспорту облдержадміністрації. За результатами розгляду запиту сільську раду повідомлено про те, що діючий договір на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування «Лісогірка – Вінниця» укладено із ТОВ «Поділля – Автотранс». У зв’язку із виявленим порушенням умов вказаного договору, перевізнику направлено попередження. «Повторне невиконання договірних зобов’язань буде підставою для розірвання договору в односторонньому порядку», - повідомили у райдержадміністрації. Тож маємо надію на поліпшення ситуації, адже вказаний автобусний маршрут пролягає майже через усю громаду. 
11 Лютого, 2021 р., 12:19
     Не лише захисні маски знижують поширення коронавірусної інфекції, а й масове тестування та самоізоляція при виявленні позитивного результату! Наразі доступні 2 типи тестування на коронавірус: 1. Спрямовані на виявлення активної інфекції: - ПЛР тести — для дослідження береться мазок із носа й ротоглотки. ПЛР тести застосовують на початку захворювання і їхня чутливість найбільша в період між 7 і 14 днями після зараження. -  Антигенні тести — тести використовують на ранніх стадіях захворювання, вони виявляють у вірусі певний білок на основі зразка з носа або носоглотки. Їхньою перевагою є швидке та легке виконання, а результат готовий уже за 15–30 хв. 2. Тести ІФА — спрямовані на виявлення ознак пост­інфекції. Це лабораторне дослідження крові з вени, яке виявляє імунну реакцію на вірус — рівень антитіл. Чим більше їх у крові, тим вище імунітет до вірусу й тим нижчий ризик заразитися повторно. Для того, щоб уникнути похибок у результатах, рекомендується здавати кров натщесерце, а за два тижні до дослідження необхідно відмовитися від прийому антибіотиків та противірусних препаратів. Зроби тест — зупини пандемію COVID-19! 
10 Лютого, 2021 р., 16:23
  Асоціація міст України закликала Парламент якнайшвидше ухвалити законопроєкт, який вирішить проблеми громад у сфері земельних відносин. Йдеться про законопроєкт «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №2194, датований ще 1 жовтня 2019 року. Завдяки його схваленню громади отримають реальний шанс стати справжніми господарями власної землі...
10 Лютого, 2021 р., 15:53
Служба автомобільних доріг у Вінницькій області інформує: з 11 лютого в області очікуються снігопади та заметілі. Температура повітря різко знизиться до 15 градусів морозу. На дорогах можлива ожеледиця та ускладнення руху ! Існує висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій чи подій на транспорті, об’єктах енергетики, зв’язку та в комунальному господарстві. Наполегливе прохання до водіїв: відкладіть поїздки на період негоди, неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху та  швидкісного режиму. Шановні водії, надавайте перевагу в русі дорожній техніці.
10 Лютого, 2021 р., 15:17
   З метою реалізації Закону України № 646-ІХ від 02.06.2020 „Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб” та Закону України № 851-IX від 02.09.2020 „Про внесення змін до статті 3 Закону України „Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю” щодо підвищення особам з інвалідністю з дитинства надбавки на догляд”, Урядом 03.02.2021 прийнято постанову  № 79 “ Деякі питання призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю”. Постановою затверджено Порядок призначення і виплати державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, перелік документів, необхідних для призначення державної соціальної допомоги особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю.
10 Лютого, 2021 р., 12:25
     Уряд України, представники місцевої влади, НКРЕКП та НАК «Нафтогаз України» підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду зростати не будуть. Меморандум підписаний Міністром розвитку громад та територій Олексієм Чернишовим, в.о. Міністра енергетики Юрієм Вітренком, міськими голами, представниками Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також представниками НАК «Нафтогаз України». Від міських голів Меморандум підписали очільник Житомира Сергій Сухомлин, очільник Києва Віталій Кличко, керівник Одеси Геннадій Труханов, міський голова Бучі Анатолій Федорук. Також у форматі відеоконференції на заході були присутні міський голова Дніпра Борис Філатов, очільник Львова Андрій Садовий та керівник Маріуполя Вадим Бойченко...
10 Лютого, 2021 р., 10:10
 1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року. НАЗК нагадує, як можливо отримати роз’яснення для заповнення декларації:..
09 Лютого, 2021 р., 16:58
    Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування розпочинає відбір для онлайн-тренінгів з розбудови підприємницького потенціалу та розвитку бізнес-ідей від експертів з Італії, Польщі, Франції для молоді з малих міст та сільської місцевості Вінницької області. Тренінги організовуються в рамках проєкту «Joint Organization to Unite Rural Networks of Entrepreneurial Youth – JOURNEY» («Спільні зусилля з об’єднання мереж підприємницької молоді із сільської місцевості»), координатором якого є Вінницька обласна Асоціація органів місцевого самоврядування. Аналогічні тренінги пройдуть для молоді з Грузії та Азербайджану...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь