Новини

22 Січня, 2021 р., 17:59
 22 січня до Дня Соборності України у молодіжному центрі "ZHDANSPEACE" відбувся тематичний захід, який організували працівники центру культури та дозвілля Війтівецької сільської ради на чолі із Світланою Паращенко та публічної бібліотеки під керівництвом Марії Вонхольської. Учасниками заходу стали молоді мешканці громади, до яких із вітальним словом звернулася сільський голова Станіслава Ядвіжина. Цікава інформація  про становлення української державності переплелася із чудовою українською піснею у виконанні Діани Сороколіти та Олега Кантанюка.  Родзинкою зустрічі стала передача книг сучасних українських письменників та публіцистів волонтером та благодійником із Хмільника приватним підприємцем Юрієм Шевченком. Юні читачі були у захваті від спілкування із паном Юрієм, а молода поетеса із Війтівець Юлія Гребельська подарувала присутнім вірш із промовистою назвою "Соборність України"  у власному  виконанні. Тож, під гаслом "У єдності сила" вдало поєдналися соборність, творчість та доброта.
22 Січня, 2021 р., 13:46
   22 січня, під головуванням  сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося засідання виконавчого комітету Війтівецької сільської ради, на якому було розглянуто ряд важливих питань життєдіяльності територіальної громади. Зокрема, було заслухано інформацію керівника центру надання адміністративних послуг Вадима Чулаєвського щодо роботи з надання адміністративних послуг, обговорено питання організації системи ведення військового обліку у Війтівецькій СТГ, розглянуто питання пов"язані із роботою КП "Війтівецький господар", КНП "Війтівецький центр первинної медико - санітарної допомоги" та проекти рішень , які планується винести на розгляд чергової сесії сільської ради. З усіх питань порядку денного виконкомом прийнято відповідні рішення.
22 Січня, 2021 р., 09:35
  22 січня - День Соборності України. Саме цього дня у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. Офіційно в Україні День Соборності відзначають з 1999 року. Однак у 2011 році воно було скасоване й натомість встановлено День Соборності і Свободи України. А вже у 2014 році президентським указом свято було відновлено як День Соборності України. Цього дня також прийнято згадувати іншу знакову подію, яка відбулась рівно роком раніше – 22 січня 1918 року. Йдеться про прийняття IV Універсалу Центральної Ради, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки....
21 Січня, 2021 р., 18:24
  До Дня Соборності в Україні створюється перший в історії віртуальний “Ланцюг Соборності Київ-Сімферополь”. Ланцюг як головний символ свята формується з аватарок учасників, які одна за одною ставатимуть на карті від Києва до Сімферополя. Як зазначено на фейсбук-сторінці події, створення Ланцюга розпочалося 21 січня. Щоб приєднатися, потрібно  авторизуватися на сайті “Ланцюг Соборності”. Доступ відкрито. Війтівецька громада приєдналася до цього символічного віртуального Ланцюга. Приєднуйся і ти ! Покажемо, що ніхто й ніколи не зможе розділити єдиний український народ, позбавити його честі та гідності. Слава Україні !
21 Січня, 2021 р., 09:18
      Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у п"ятницю, 22 січня  2021 року у с. Дібрівка по вулицях Ярова та Польова,  орієнтовно з 09.30 год. до 15.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
20 Січня, 2021 р., 10:35
 Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує про виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (0.48 mg/kg - ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Talakshi Lalji & Co, Mumbai) через Нідерланди (імпортер: Dipasa Europe B.V., Enschede) до країн-членів ЄС та до Фінляндії, де було використане при виготовленні хлібців (виробник: Lantmannen Cerealia Оу, Kotka) та експортовано до України (отримувач: ПРАТ «Лантманнен Акса», вул. Привокзальна, 3, м. Бориспіль, 08304). Шановні мешканці Війтівецької сільської територіальної громади, будьте уважні та бережіть свої здоров"я !
20 Січня, 2021 р., 10:17
    Цього дня в 1991 році більшість кримчан на загальнокримському референдумі висловилися за відновлення Кримської автономії, що визначило статус Криму у складі України. Враховуючи волю кримчан, 12 лютого 1991 року Верховна Рада УРСР прийняла Закон «Про відновлення Кримської Автономної Радянської Соціалістичної Республіки». У період загальної ейфорії суверенізації Крим пережив чи не весь світовий досвід державного будівництва, у тому числі президентську і парламентську форми правління і період лихоліття - без Конституції і повноважень, не раз опинявся на межі міжнаціональних і соціальних конфліктів. Але кримчанам вистачило мудрості не переступити межу і з точки зору здорового глузду побудувати конструктивні відносини з державою, між органами влади, людьми різних національностей, що було необхідною передумовою для соціально-економічного розвитку. На початку 2014-го року, зусиллями Російської Федерації і її агресивними діями відносно України, ці передумови було віроломно перекреслено, кримська територія окупована, а кримське суспільство позбавлене привілеїв української автономії. Український народ, що відрізняється від російського агресора своєю толерантністю, консолідувався. Почалася боротьба за мирне повернення Криму, який і зараз по діючим міжнародним протоколам є територією України.
19 Січня, 2021 р., 10:39
Сьогодні православні та греко-католики відзначають Хрещення Господнє, яке є одним з найважливіших церковних свят. У цей день Іоанн Хреститель хрестив Ісуса в річці Йордан. Згідно з християнським віровченням, саме після Хрещення Ісус почав освічувати людей, осяюючи їх світлом істини. У церкві свято отримало назву Богоявлення, оскільки під час Хрещення Ісуса відбулося особливе явлення всіх трьох ликів Бога: Бог Отець з небес свідчив про Сина, що хрестився і Дух Святий у вигляді голуба зійшов на Ісуса, підтверджуючи таким чином Слово Отця. 
19 Січня, 2021 р., 10:29
      Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у середу, 20 січня  2021 року у с. Дібрівка по вулицях Зелена, Шкільна, Польова  орієнтовно з 10.00 год. до 15.00 год.  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
16 Січня, 2021 р., 14:43
 В Україну прийшли похолодання, заморозки та ожеледиця. Зима, звичайно, чудова пора року, проте насолоджуватися її красотами у побуті та виконувати роботи іноді заважають шляхи та тротуари, що перетворюються у морозну погоду у суцільну ковзанку, льодових (снігових) наростів. Тому варто звернути увагу на так звані «зимові травмонебезпечні виробничі фактори (чинники)». До зимових травмонебезпечних факторів (чинників) віднесені :..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь