Новини

15 Жовтня, 2020 р., 09:57
  Враховуючи найважливішу роль сільських жінок та їх безцінний внесок у прискорення розвитку всієї економічної галузі і зокрема сільського господарства, забезпечення і підвищення продовольчої безпеки і благополуччя сільських регіонів, на 76-му пленарному засіданні Генеральної Асамблеї ООН, яке, відбулося 18-го грудня 2007-го року, було прийнято рішення офіційно оголосити 15-те жовтня Міжнародним днем сільських жінок і відзначати його щорічно, починаючи з 2008-го року...
13 Жовтня, 2020 р., 15:30
    Виконавчий комітет сільської ради повідомляє, що за інформацією СО "Хмільницькі ЕМ" у пятницю, 16 жовтня 2020 року  у с. Війтівці   з 10.00 год. до 15.00 год. по вул. Грушевського та Лесі Українки  буде відключено електропостачання.  Прохання до мешканців громади врахувати вказану інформацію.
13 Жовтня, 2020 р., 11:12
   У Війтівецькій сільській ОТГ в межах проєкту “Цифрові громади”, що реалізується швейцарсько-українською Програмою EGAP, компанією MLS group проведено комплексне дослідження щодо стану та перспектив впровадження інструментів е-демократії та е-урядування. Відповідно до отриманих результатів, середній показник рівня довіри до соціальних інститутів, що представляють місцеву владу (голова ОТГ та депутатський корпус) становить 46%.  Загалом роботою сільської ради задоволені 49% мешканців, при чому даний показник входить в першу трійку опитаних громад - учасників проекту. 72% жителів громади вважає, що в своєму розвитку громада рухається в правильному напрямку. Серед інструментів е - демократії, що потрібні громаді є бюджет участі (розробляється Положення), е-консультації, е-послуги та онлайн-опитування. При цьому, позитивні очікування від впровадження інструментів електронного урядування мають 73% мешканців. Більш детально із результатами комплексного дослідження стану та перспектив впровадження інструментів е – демократії та е – врядування у Війтівецькій територіальній громаді можна ознайомитись на сайті сільської ради у розділі «Цифрова громада»
13 Жовтня, 2020 р., 09:57
       Дорогі земляки! Шановні захисники Вітчизни! Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості і шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків. В цей день ми з вдячністю та гордістю згадуємо героїчні постаті нашої історії, вшановуємо ветеранів за їх безсмертний подвиг. Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пресвятої Богородиці, одночасно з Днем Українського козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір вважається заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сил у боротьбі з ворогом. Мої поздоровлення сьогодні адресовані захисникам – нащадкам славного козацького роду, які в умовах сьогодення продовжують славні традиції українського воїнства, головні серед яких — патріотизм, мужність, любов до нашої землі. Переконана, що ви завжди будете з честю нести високе звання захисника Вітчизни. Сердечно бажаю вам міцного козацького здоров’я, щастя, життєвих гараздів, злагоди, миру і спокою! Нехай любов до рідного краю й людська шана надихають вас на нові звершення у почесній і благородній справі - служіння народові України! З повагою, сільський голова Станіслава Ядвіжина
12 Жовтня, 2020 р., 10:38
     За відсутності альтернативи, щороку восени та навесні жителі громад спалюють суху траву. Екологи, лікарі зазначають про шкідливість спалювання сухої рослинності. Чому спалювання сухої рослинності – це шкідливо?..
12 Жовтня, 2020 р., 09:25
 За інформацією Вінницької облдержадміністрації, коронавірус вперше виявлено у – 103 осіб:..
09 Жовтня, 2020 р., 11:24
9 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету сільської ради на якому було розглянуто інформацію профільних служб  про початок опалювального сезону 2020 - 2021 років на території Війтівецької територіальної громади. Після обговорення, виконкомом прийнято рішення розпочати опалювальний сезон 2020 - 2021 років на території Війтівецької громади для усіх категорій споживачів із 15 жовтня 2020 року. Виконком рекомендує всім зацікавленим юридичним та фізичним особам врахувати це рішення при підготовці до зимового періоду.
08 Жовтня, 2020 р., 16:47
Розглянувши подання місцевих організацій політичних партій, відповідно до вимог Виборчого кодексу України, Війтівецька сільська територіальна виборча комісія Хмільницького району Вінницької області утворила дільничні виборчі комісії звичайних виборчих дільниць. Із текстом постанови можна ознайомитись на сайті сільської ради у розділі "Місцеві вибори 2020".
08 Жовтня, 2020 р., 11:36
 За інформацією Вінницької облдержадміністрації коронавірус вперше виявлено у –  123 осіб:..
08 Жовтня, 2020 р., 11:24
Шановні мешканці Війтівецької  ОТГ ! З метою належного упорядкування питань організації збору та вивезення відходів на території об’єднаної громади КП «Війтівецький господар» нагадує...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь