Щодо фінансової підтримки фермерських господарств

Дата: 29.11.2018 09:39
Кількість переглядів: 566

Фото без описуУрядом України внесено зміни до постанови КМУ № 106 від 07.02.2018р. щодо двох нових напрямків фінансової підтримки фермерам, шляхом виділення бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) фермерських господарств а саме:..

- Новоствореним фермерським господарствам у період їх становлення (перші три роки після його створення, але не раніше 1 січня 2016 р.) виділяється бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) один раз виключно для провадження сільськогосподарської діяльності у розмірі 3000 гривень на 1 гектар, але не більше 60000 гривень на одне фермерське господарство;

- Фермерським господарствам, передбаченим пунктом 3 Порядку (крім новостворених), у 2018 році виділяється бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь (1 гектар) у розмірі 5,5 прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, в розрахунку на одного члена фермерського господарства (який станом на 1 січня 2018 р. був та на період отримання бюджетної субсидії є членом фермерського господарства). Максимальний розмір бюджетної субсидії на одне фермерське господарство не може перевищувати 30000 гривень.

Відповідні документи будуть прийматись Вінницьким відділенням Укрдержфонду підтримки фермерських господарств до 07.12.2018р. за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна,15а, к.511. тел. 53-05-95, 096-960-28-72. 

Перелік документів

Заява для новостворенних ФГ

Заява крім новостворенних ФГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь