Пошук

Новини

19 Березня, 2024 р., 10:21
З 1 березня на півроку було продовжено виплату допомоги на проживання для ВПО, які отримували її протягом 12-24 місяців (щонайменше 7 місяців – ті, кому допомога була призначена у серпні 2023 р.) Для частини ВПО призначення допомоги відбулось автоматично, ще для частини буде призначено за новими заявами. Автоматично допомогу було призначено:..
19 Березня, 2024 р., 07:49
Він створений у співпраці Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України та UNFPA за підтримки уряду Великої Британії. Завдання застосунку - полегшити отримання допомоги для жінок, які не мають можливості подзвонити у поліцію через фізичні порушення (наприклад, особи з порушенням слуху), тотальний контроль особистого життя, відсутність коштів на рахунку тощо. Концепція застосунку робить його абсолютно непримітним для кривдника. Зовнішній інтерфейс застосунку замасковано під звичайний додаток, що дозволяє без остраху встановити та використовувати його у своєму телефоні...
18 Березня, 2024 р., 18:20
З 16 до 24 березня проходить Всеукраїнська інформаційно-просвітницька тематична акція «Національний тиждень читання. Тиждень поезії». Мета акції – консолідувати українське суспільство навколо читання як життєвої стратегії. Організатором заходу є Державна установа «Український інститут книги». Тема Тижня поезії – «дім», а гаслом став рядок із вірша Ірини Шувалової «Ріки незмінно течуть додому»...
18 Березня, 2024 р., 16:41
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) ТОРЧИН: вулиця Берегова 2,4,7; вулиця Коцюбинського 1,2; вулиця Садова 1,2,3,4,5; вулиця Шевченка, вулиця Зелена, вулиця Миру. ВОЛОДИМИРІВКА: вулиця Травнева, вулиця Ювілейна. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Винницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
18 Березня, 2024 р., 14:03
    Як відомо, стан організму людини залежить від повітря, способу життя, якості продуктів харчування, а також питної води. Забруднена питна вода згубно впливає на здоров’я людини. Мільярди вірусів і бактерій у воді призводять до спалахів інфекційних захворювань, а токсичні речовини – до масових отруєнь. Вона є найпростішим хімічним компонентом живої матерії, яка об’єднує усі організми, які населяють нашу планету.
18 Березня, 2024 р., 12:53
Мобінг — це один із різновидів цькування. Людина, яка відчуває приниження і цькування на роботі, часто не знає, куди звертатися за допомогою та як захиститися від мобінгу. Мобінг проявляється у формі психологічного та/або економічного тиску. Як це відбувається?..
18 Березня, 2024 р., 10:41
Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.3-21/5185 від 14.03.2024р., Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-4.2/388/24 від 15.03.2024  «Щодо повідомлення системи RASFF» № 2024.1278-fup 17 від 15.03.2024р.,  стосовно виявлення Salmonella spp. в гранульованому кормі для тварин, що експортувався з Німеччини (виробник: Interquell GmbH,  Wehringen) до України (отримувач: ПП «ВІРІС», вул. Січових Стрільців, 4, м. Бровари, Київська обл.,07400) та щодо повідомлення системи (RASFF) від 13 березня 2024 року № 2024.0905-fup8 стосовно виявлення хлорпірифос- етилу в сушених помідорах, походженням з Тунісу ( експортер: Ste antica agricole ), що експортувались з Італії (пакувальник: La Cerignola di una volta) до України (отримувач: ТОВ «ГУД ПРОД ФУД», вул. Промислова 2, м. Кролевець, Кролевецький р-н, Сумська обл., 41300). Просимо прийняти дану інформацію до уваги.
17 Березня, 2024 р., 09:48
    15 березня у Центрі активності громадян Війтівецької громади відбувся тренінг для дружин військовослужбовців на тему: "Як не "розсипатись" під час війни. Тренінг провели фахівці Центру надання соціальних послуг Галина Власюк та Юлія Гендега. Іноді ми самі не усвідомлюємо наскільки важлива психологічна підтримка, як військовим так і їх рідним, які увесь час живуть у страху за їхнє життя. Адже моральне виснаження відчувають як Захисники так і їх близькі, тому важливо віднайти власні життєві ресурси, які допоможуть вистояти, ставши підтримкою для наших Героїв. Під час тренінгу учасниці дійшли висновку , що такі зустрічі потрібні, особливо у колі тих, хто тебе розуміє.
14 Березня, 2024 р., 09:47
   13.03.2024 року на базі комунального закладу « Заклад  дошкільної  освіти села Качанівка  Війтівецької  сільської ради  Хмільницького району  Вінницької області»  відбулося  відкрите  заняття з логіко математичного розвитку,  яке проводив  вихователь Маметова Алла  Пенджіївна.  Така навчальна форма  є хорошим  інструментом  не тільки для перевірки діяльності  педагога,  але й для обміну досвідом та вивчення нових технологій. Тож захід відвідали  працівники  відділу освіти  та соціально-гуманітарної роботи, директори та вихователі  закладів дошкільної освіти  Війтівецької громади .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь