Пошук

Новини

25 Березня, 2024 р., 10:25
Як зазначають у Національній службі здоров’я України, довго побутував міф, що лікування туберкульозу можливе виключно в стаціонарі, і цей процес доволі довгий. Але госпіталізація з наступним стаціонарним лікуванням необхідна зазвичай лише тим пацієнтам, які виділяють мікобактерію туберкульозу. В Україні пацієнти отримують сучасні протитуберкульозні препарати за галузевими стандартами у сфері охорони здоров’я, які відповідають рекомендаціям ВООЗ. Таким чином, за обраною схемою лікування можна досягати повного одужання. Коли пацієнт перестає виділяти мікобактерію і має лабораторне підтвердження цього, лікування можна продовжувати під наглядом сімейного лікаря...
22 Березня, 2024 р., 08:59
Ветерани можуть отримати до мільйона гривень на розвиток бізнесу завдяки урядовій програмі "Власна справа". Про це повідомили у Кабінеті Міністрів України. Зазначено, що гранти доступні для різних видів підприємництва: від кав'ярні до ремонту велосипедів. Головна умова – створення нових робочих місць. Як подати заявку та на що можна витратити гроші – дивіться в інфографіці.
21 Березня, 2024 р., 16:16
КНП "Війтівецький ЦПМСД" нагадує - турбота про власне здоров’я дуже важлива, адже будь-якому захворюванню легше запобігти, ніж лікувати його.   Нагадуємо, які обстеження варто пройти у будь-якому віці та після 40 років. У БУДЬ-ЯКОМУ ВІЦІ:..
21 Березня, 2024 р., 14:38
Патронат над дитиною згідно із статтею 252 Сімейного кодексу України це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на реінтеграцію дитини у сім’ю або надання дитині відповідного статусу для прийняття подальших рішень з урахуванням найкращих інтересів дитини щодо забезпечення її права на виховання в сім’ї або в умовах, максимально наближених до сімейних...
21 Березня, 2024 р., 12:13
Прийомна сім’я – це подружжя або окрема особа, які добровільно за плату взяли на виховання і спільне проживання від 1 до 4 дітей. Про це нагадали на сайті громадської спілки «Українська мережа за права дитини», яка є багаторічним партнером Мінреінтеграції. Для того, щоб стати прийомним батьком чи матір’ю, необхідно:
21 Березня, 2024 р., 12:09
Український ветеранський фонд та Центр оборонних реформ, спільно з Британським Королівським Інститутом оборонних та безпекових досліджень, запрошує ветеранів та ветеранок до участі у навчальному курсі з розвідки із відкритих джерел. Навчання триватиме протягом квітня-липня цього року. Для учасників проводитимуть щотижневі заняття у режимі відеоконференції тривалістю 3–4 години. У межах програми учасники отримають доступ до OSINT-інструментів, а також будуть виконувати практичні завдання. Кращі слухачі курсу зможуть отримати додаткові переваги:
21 Березня, 2024 р., 11:30
Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова, за підтримки міністерств і відомств, у березні-червні 2024 року проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю право на життя». Це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів. Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.
20 Березня, 2024 р., 12:33
  Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Відповідно до вимог Закону України «Про благоустрій населених пунктів» та затверджених у відповідності до цього Закону «Типових правил благоустрою території населеного пункту», рішення виконкому Війтівецької сільської ради від 20.03.2024 року «Про організацію щорічної акції з благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів Війтівецької ТГ»  передбачені вимоги до здійснення благоустрою та утримання прибудинкових територій та місць загального користування. Зокрема, за відсутності централізованого прибирання,  передбачено утримання прилеглих територій власниками та  землекористувачами в т.ч:..
20 Березня, 2024 р., 12:24
    20 березня, під головуванням Війтівецького сільського голови Станіслави Ядвіжиної відбулося чергове засідання виконавчого комітету сільської ради, одним із основних питань порядку денного якого стала організація проведення робіт із благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади. З інформацією із вказаного питання виступив начальник відділу комунальної власності, житлово - комунального господарства та архітектури Микола Чикотун. За результатами обговорення  вирішено провести в березні - квітні роботи  із благоустрою та санітарної очистки територій населених пунктів громади, створено робочу групу із супроводу робіт, затверджено відповідні заходи, до виконаня яких планується долучити окрім працівників комунальних установ та організацій також і представників суб'єктів підприємницької діяльності та мешканців громади.  Виконкомом було розглянуто також питання соціального напрямку за зверненнями громадян та прийнято відповідні рішення.
20 Березня, 2024 р., 11:59
   Типовими правилами благоустрою території населеного пункту, затвердженими Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 27.11.2017 р. № 310,  визначено межі утримання прилеглих територій підприємств, установ, організацій та житлової забудови. Війтівецька сільська рада нагадує на необхідності дотримання усіма суб’єктами господарювання та власниками приватних будинковолодінь вимог законодавства України з питань благоустрою населених пунктів та наголошує на відповідальності за неналежне утримання власних та закріплених територій. Зокрема, статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення визначено, що  порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів -тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян - суб'єктів підприємницької діяльності - від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тож...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь