Новини

05 Квітня, 2024 р., 16:06
5 квітня голова обласної Ради Вячеслав Соколовий провів засідання Експертної ради конкурсу «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ». Відкриваючи засідання, він відзначив особливість цьогорічного конкурсу – першочергова підтримка Збройних Сил України та Сил оборони в боротьбі з російським агресором. – Попередні роки обласний конкурс був унікальним майданчиком для реалізації ідей та планів громад – проєктів їхнього розвитку. Сьогодні ж ми маємо робити все для захисту наших громадян та підтримки Захисників і Захисниць, – заказав Вячеслав Соколовий. – Загальний бюджет конкурсу складе понад 80 млн. грн. Це кошти обласного та місцевих бюджетів. Сподіваюся долучаться меценати та партнери, що зробить підтримку наших військових вагомішою. Сама назва конкурсу – «БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ» визначає його суть. Кожна громада на Вінниччині має стати безпечною для її жителів та стійкою у боротьбі з російським агресором...
05 Квітня, 2024 р., 12:38
Сила слова допомагає подолати стрес, почуватися краще і вчитися мислити позитивно. Спробуєте? Навіть якщо наразі не знаєте, що собі сказати, UNICEF Ukraine зібрали фрази-мотиватори, які стануть в нагоді. Їх можна говорити собі біля дзеркала зранку, шепотіти у складний момент, подумки повторювати під час прогулянки та періодично нагадувати дітям. Головне — пам’ятайте, щоб позитивні фрази почали працювати, їх потрібно активувати — тобто підкріплювати власними діями! Матеріали підготовано за підтримки Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?".
04 Квітня, 2024 р., 15:58
04.04.2024р. при відділі освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради відбулося засідання атестаційної комісії II рівня. Атестація працівників відбулася відповідно до нового положення про атестацію педагогічних працівників яке увійшло в дію 01.09.2023р. Атестаційною комісією II рівня було атестовано 7 педагогічних працівників серед них: на відповідність займаній посаді – 1дректор; на підтвердження кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» - 1 педагогічний працівник ; на підтвердження кваліфікаційної категорії «Спеціаліст I категорії» - 2 педагогічних працівника; на підтвердження 11 тарифного розряду – 1 вихователь; на присвоєння кваліфікаційної категорії « Спеціаліста II категорій» - 2 вихователя.
04 Квітня, 2024 р., 15:16
Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року №300, були внесені зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою КМУ від 16 серпня 2022 року № 918.  Порядком передбачено, що отримувачами бюджетних коштів є фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції, які мають у власності від трьох до ста голів великої рогатої худоби (корів) чи від п’яти до п’ятисот голів маточного поголів’я кіз та/або овець ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.
04 Квітня, 2024 р., 09:01
Слова — це найпростіший спосіб підтримати людину, адже це «інструмент», який майже завжди з нами. Але разом з тим, він може бути і небезпечним. Адже навіть коли ми хочемо підтримати когось, ми не завжди знаємо як це зробити правильно і що саме сказати. Невдало підібраними словами можна поранити. Тому ми підготували підказки, які слова можна сказати людині, щоб у них вона почула «мене люблять», «про мене дбають», «я маю значення». Зберігай та ділись із близькими.
04 Квітня, 2024 р., 08:38
Щодо повідомлення RASFF № 2024.2121-fup4 Хмільницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області відповідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.3-21/6261 від 28.03.2024р. (№Вх-3804/01/24 від 29.03.2024), Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області №СЗ-4.2/525/24 від 01.04.2024 щодо повідомлення системи (RASFF) від 27 березня 2024 року № 2024.2121-fup4 стосовно виявлення форметанату в болгарському перці, походженням з Йорданії (виробник: JORDANIAN- PALESTINIAN AGRICULTURAL PRODUCTS MARKETING COMPANY), що експортувався з Польщі (оптовик: VITA FRUIT sp.z.o.o, Przeworsk) до України (отримувач: ТОВ «МОДЕНА УКРАЇНА», вул. Кільченська 5, м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49000). Просимо прийняти дану інформацію до відома.
03 Квітня, 2024 р., 11:33
Проєкт «Армія відновлення» успішно розвивається на Вінниччині та охоплює майже всі райони області. У рамках проєкту людей, які тимчасово втратили роботу, залучають до виконання суспільно корисних робіт. За виконання таких робіт люди отримують заробітну плату. З 1️ квітня поточного року збільшено розмір оплати праці учасникам робіт, на сьогодні – це 12 тисяч грн за повністю відпрацьований місяць...
02 Квітня, 2024 р., 15:29
Нагадуємо,  щороку із настанням тепла активізується одна із більш небезпечних  загроз - іксодові кліщі, які можуть переносити інфекційні захворювання. Одне з них - хвороба Лайма, також відома як іксодовий кліщовий бореліоз. Слід відмітити, що за останні роки хвороба Лайма значно поширилась в Україні.  Та нажаль, надалі прогнозується зростання випадків реєстрації хвороби Лайма .
02 Квітня, 2024 р., 15:25
   Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича запрошують ветеранів і ветеранок на безкоштовне навчання за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі – Сертифікатна програма). Старт навчання запланований на 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 08 квітня включно. Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується в рамках проєкту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування». Проєкт втілюється за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX, яку реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США. Мета – сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади. Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору за посиланням: http://bit.ly/3uXJFoh.
02 Квітня, 2024 р., 11:14
Насильство  - одна з найбільш поширених форм порушення прав людини. Зазвичай, найбільше страждають від насильства жінки, діти, а також люди старшого віку. Найпоширенішим і найбільш складним для протидії є домашнє насильство. Відтак, у центі надання адміністративних послуг Війтівецької сільської ради начальником Хмільницького бюро правової допомоги Ганною Мариніч було проведено робочу нараду з питання протидії домашньому насильству. У нараді взяли участь – служба у справах дітей та КЗ «Центр надання соціальних послуг» Війтівецької сільської ради...

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь