Новини

01 Квітня, 2024 р., 15:11
З 1 квітня 2024 року ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон. У зв’язку з цим зростає і загальна вартість оформлення цього документа. 
01 Квітня, 2024 р., 11:29
    Сільськогосподарське виробництво є однією з найбільш травмонебезпечних галузей. А  весняно-польові роботи –відповідальна  пора  річного циклу агропромислового виробництва. Зокрема, у березні – травні сільськогосподарськими підприємствами виконується біля третини річного обсягу польових тракторних і майже така ж частка транспортних робіт. Зростає кількість працівників, зайнятих на ручних роботах . Тому усе це об’єктивно збільшує вірогідність травматизму, особливо при недотриманні правил техніки безпеки та охорони праці...
01 Квітня, 2024 р., 11:28
З нагоди Великодніх свят щиро вітаю усіх мешканців Війтівецької громади, які святкують Воскресіння Христове за західним обрядом. Пасха – особливе свято. Воно засвідчує диво воскресіння Ісуса Христа та є доказом перемоги життя над смертю. В ці дні ми з особливим трепетом молимо Бога про добро, мир та спокій на нашій землі та дякуємо кожному захиснику і захисниці України, та кожному, хто стоїть з нами пліч-о-пліч у боротьбі з ворогом. Нехай у ці світлі весняні дні у Ваших домівках та серцях панує затишок та піднесення. Нехай свято Божого Воскресіння наповнює серця любов’ю, миром та міцною вірою. Благословенних Великодніх свят! З повагою, Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина.
31 Березня, 2024 р., 16:46
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) КАЧАНІВКА: вулиця Миру; вулиця Незалежності; вулиця Шевченка; вулиця Зелена; вулиця Перемоги; вулиця Свободи, вул. Берегового. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
30 Березня, 2024 р., 08:25
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) СУЛКІВКА: вулиця Зарічна. Згідно даних листа згенерованого автоматичним сервісом АТ "Вінницяобленерго" в рамках виконання вимог діючого Кодексу систем розподілу.
29 Березня, 2024 р., 11:57
ПЛАНОВА Виконання ремонтних робіт на обладнанні підстанції (ПС, РП, ТП, КТП) СЕМКИ: вулиця Л.Українки; вулиця Жукова;  вулиця І. Франка; вулиця Шевченка, вулиця Польова, вулиця Полку Азов.
28 Березня, 2024 р., 12:20
Зазвичай, щоб потрапити на безоплатну консультацію до лікаря-спеціаліста, потрібно мати електронне направлення. Але деяких фахівців можна звернутись навіть без направлення, і цей візит покриє Програма медичних гарантій, - пояснюють у Міністерстві охорони здоров'я України. Це:..
27 Березня, 2024 р., 16:02
   Добра звістка надійшла до Війтівецької громади. Почесним нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних Сил України "Золотий хрест" нагороджено нашого земляка - військовослужбовця, мешканця села Війтівці  Плотицю Сергія Івановича. Варто зауважити, що Сергій Іванович пішов захищати Українську державу добровольцем, тож за відданість військовій присязі та виявлену відвагу при виконанні військового обов'язку він відзначений вищим військовим керівництвом держави. Вітаємо нашого Героя, бажаємо йому усіляких гараздів та якнайшвидшого повернення до рідного дому.
27 Березня, 2024 р., 11:11
Кожен учасник має змогу отримати разову стипендію у розмірі 20000 гривень. Для цього необхідно як найкраще виконати умови конкурсу та написати статтю на одну з запропонованих тем що вказані на сторінці гранту.  Для того щоб прийняти участь у конкурсі необхідно написати статтю на одну із запропонованих тем, що вказані в умовах які ви знайдете на цій сторінці: https://writingmetier.com/article/scholarship. Наступним кроком необхідно надіслати Вашу роботу електронним листом так само дотримуючись певних правил.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь