Вчимося надавати якісні адміністративні послуги

Дата: 02.03.2018 09:31
Кількість переглядів: 739

            Фото без опису1 березня, в приміщенні Вінницького центру розвитку місцевого самоврядування відбулась інформаційна сесія для представників ОТГ та органів місцевого самоврядування Вінниччини в частині створення Центрів надання адміністративних послуг за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Участь у заході, від Жданівської об"єднаної територіальної громади взяли завідувач сектору організації надання адміністратвиних послуг, керівник ЦНАП Жданівської сільської ради Вадим Чулаєвський та адміністратор ЦНАП Олександр Лотоцький... 

Програма«U-LEAD з Європою» є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами.

 

В ході інформаційної сесії регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Марина Дзендзель ознайомила представників ОТГ та органів місцевого самоврядування з результатами Початкової фази Програми, пропозиціями Фази впровадження та умовами участі у Програмі, в рамках реалізації якої буде підтримано створення, модернізацію ЦНАПів в ОТГ та потенційних центрах ОТГ згідно з перспективними планами. Крім того, учасники змогли детально ознайомитись із зразком заявки на участь у відборі та правилами її заповнення.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь