В школах громади відбувся спортивний тиждень

Дата: 13.09.2017 10:39
Кількість переглядів: 828

Фото без описуВсім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.  Доброю традицією  стало проведення у школах Жданівської об’єднаної територіальної громади тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультурника, який цього року відзначали в Україні 9 вересня.

 

За активної участі школярів та педагогів протягом тижня було організовано та проведено різноманітні спортивно – видовищні заходи, зокрема, це і бесіди на тему «Олійпійці  в нашому  житті», турнір із шашок та конкурс малюнків на спортивну  тематику «Я люблю спорт», турніри із техніки футболу, настільного тенісу, волейболу між командами учнів та вчителів школи в с. Качанівка, який, до речі, закінчився перемогою учнів. Усі  бажаючі отримали можливість  взяти участь  у вікторині знавців  олімпійського спорту, де показали  гарні знання.

Завершився  тематичний тиждень виступом  команди Качанівської загальноосвітньої школи  на районному  спортивному  святі  до Дня  фізичної культури та спорту, яке проходило  у с. Уланів. У змаганнях  з футболу  наші учні стали  срібними призерами.

Відділ освіти та соціально – гуманітарної роботи



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь