В сільській раді відбулись громадські слухання

Дата: 11.10.2017 10:51
Кількість переглядів: 854

  Фото без опису  11 жовтня 2017 року в Жданівській сільській раді  відбулися громадські слухання на тему «Про розгляд проекту рішення сільської ради «Про порядок визначення пайової участі замовників у розвитку інженерно-транспортної інфраструктури населених пунктів Жданівської сільської ради». За дорученням сільського голови на заході головувала заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів сільської ради Любов Гамак.

Учасників обговорення було детально ознайомлено з відповідним  проектом рішення сільської ради та заслухано зауваження та пропозиції, що надійшли під час проведення заходу. По завершенню громадських слухань головним спеціалістом по роботі з кадрами сільської ради Катериною Горбачук було проведено семінар для суб’єктів господарювання щодо порядку здійснення органами місцевого самоврядування  державного нагляду за додержанням законодавства про працю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь