Заходи до Міжнародного жіночого дня

Дата: 14.03.2018 10:56
Кількість переглядів: 775

              Фото без описуНапередодні 8 березня у закладах культури Жданівської ОТГ відбулися святкові концерти присвячені Міжнародному жіночому дню.  Представниць жіноцтва щиро вітала керівник об"єданної громади - сільський голова Ядвіжина Станіслава Зигмундівна та місцеві аматори сцени...

Подарунком для жінок с.Дібрівки став концерт , що відбувся 4 березня. Жінок вітали М.Ратушний, П.Ратушний, Ю.Кісіль, С.Сидорук та  М.Зубко.

7 березня відбувся концерт у Жданівському будинку культури. Зі сцени звучали вітання від ведучих Л.Даніель та О.Боровського, жіночого ансамблю Жданівського БК, ансамблю вчителів та дитячого ансамблю Жданівської ЗОШ. Присутніх вітали солісти П.Ратушний, О.Кантанюк, С.Паращенко та М.Ратушний, гумористичні мініатюри читав Гуров В. Сподобалась глядачам і сцена яка була  прибрана яскравими квітами, які виготовили Вонхольська М., Насадюк Ю. та Гуцалюк О.

Також 7 березня вітали жінок учасники концерту в с.Качанівка. Щедрі оплески глядачі дарували вокальному ансамблю «Любисток», учням Качанівської ЗОШ, працівникам культури Ратушній І. та Кісілю Ю. Порадували глядачів виступами С.Сидорук та М.Зубко, а також наймолодші учасники свята Косар О. та Духневич О. Теплу атмосферу створили і ведучі Касперська А. та Ратушна І. Усім присутнім жінкам було презентовано  штучні проліски.

С. Паращенко, керівник Жданівського будинку культури



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь