Пошук

З святом тебе, моя рідна Жданівко!

Дата: 04.08.2017 11:01
Кількість переглядів: 818

 ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ ! ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ПРЕСТОЛЬНИМ СВЯТОМ ІКОНИ ПОЧАЇВСЬКОЇ  БОЖОЇ МАТЕРІ ТА ДНЕМ СЕЛА ЖДАНІВКА !

День села Жданівка – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитись назавжди у громаді з особливим Війтовецьким колоритом, традиціями і славною історією.

 

 

 

 

 

 

 

Ми, жданівчани, близько до серця сприймаємо всі труднощі з якими стикається село, переживаємо невдачі та складні часи. Але й щиро радіємо успіхам, пишаємося нашими досягненнями, із гордістю розповідаємо друзям про чудове село Жданівку.

Сільська влада, депутатський корпус та я, особисто, прикладемо максимум зусиль для того щоб наше село, наша громада твердо стали на шлях розвитку, якісно змінювалися, щоб зростав їх економічний та культурний потенціал.

Усі досягнення, якими багате село Жданівка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

У такі свята, як День села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої малої Батьківщини, працювати і жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

Я бачу в майбутньому Жданівку сильною та процвітаючою, а жданівчан – щасливими і забезпеченими. І лише шляхом об’єднання навколо ідеї розвитку села, громади, ми зможемо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще наше сьогодення.

Сучасна Жданівка може пишатися тим, що тут народжуються нові й нові покоління талановитих і працелюбних людей, які змінюють її обличчя. Разом ми розвиваємося, покращуємо благоустрій, набуваємо яскравішого вигляду. Разом ми єдина велика родина, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя.

Шановні земляки, дорогі жданівчани! Від імені сільської ради, виконавчого комітету щиро вітаю всіх із Днем села. Бажаю вам перш за все миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій.

Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом. Повагою та порозумінням рідних і близьких.

Божого Вам благословення!

А нашому селу – процвітання, стабільності та гарних перспектив у розвитку. Бути і надалі вічно молодим, квітучим і красивим селом, де життя кожної людини, кожної родини наповнюється теплом, радістю і надією на краще майбуття.

З Днем села, дорогі земляки!

З святом тебе моя рідна Жданівко!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь