За сприяння служби зайнятості більше 28 тисяч громадян знайшли роботу

Дата: 23.10.2017 11:10
Кількість переглядів: 728

  Картинки по запросу зайнятість населення  З початку року більше 6 тис. роботодавців мали потребу у працівниках. До центрів зайнятості Вінницької області вони подали 32,8 тис. вакансій, це на 2697 більше, ніж за відповідний період минулого року. Найчастіше роботодавці шукали бухгалтерів, слюсарів-ремонтників, швачок, водіїв, продавців, операторів котелень.

У січні-вересні 2017 року 6825 безробітних проходили професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості. З них  6тис. працевлаштувалися після закінчення навчання. Безробітні навчались за професіями електрогазозварника, кухаря-кондитера, перукаря-модельєра, манікюрника, водія автотранспортних засобів категорії С.

Загалом за 9 місяців поточного року роботу знайшли 28,3 тис. громадян, які звернулися до Вінницької обласної служби зайнятості.

Станом на 01.10.2017 року статус безробітного у Вінницькій області мають 15,5 тис. осіб. На одну вакансію претендують 6 осіб, тоді як у минулому році їх було 11.

vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь