ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ

Дата: 20.02.2018 12:08
Кількість переглядів: 722

   Картинки по запросу Всесвітній день соціальної справедливості       19 лютого 2018 року напередодні Дня соціальної справедливості в Жданівській ОТГ інспекторами соціальної роботи Салюк А.В. та Андрієвською О.М. було проведено акцію «Без добрих справ не буде і доброго імені». Під час проведення акції було зібрано одяг та взуття для сімей соціально уразливих категорій. Відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи Жданівської сільської ради висловлює велику подяку волонтеру Єлізаровій Т.С.,  педагогічному колективу та  директору Качанівської ЗОШ Загородній К.Й. за участь у акції...

20 лютого відзначають Всесвітній день соціальної справедливості. Цей день було невипадково вибрано датою цього свята. Саме 20 лютого 1999 року відбулася міжнародна зустріч у Копенгагені, на якій представники багатьох держав визначили основні принципи розвитку суспільства, серед яких особливе місце займає соціальна справедливість. Рішення про появу цього свята оголосили на Генеральній асамблеї ООН 26 листопада 2007 року, а в Україні офіційно почали відзначати з 2009.

Соціальна справедливість – один із найцінніших здобутків будь-якого суспільства, тож за неї варто боротися. Всесвітній день соціальної справедливості сприймають як один з інструментів досягнення соціального діалогу для формування справедливого суспільства.

Відділ освіти та соціально - гуманітарної роботи сільської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь