Робимо громаду енергоефективною

Дата: 02.03.2018 12:14
Кількість переглядів: 627

           Фото без опису2 березня у залі засідань Жданівської сільської ради відбувся ознайомчий семінар з налагодження співпраці суб»єктів підприємництва  та органу  місцевого самоврядування з підвищення енергоефективності. У заході взяли участь представники комунальних закладів Жданівської ОТГ, агропромислових  підприємств, приватні підприємці, фермери та працівники профільних структурних підрозділів сільської ради...

  • Враховуючи нагальність вирішення питань підвищення енергоефективності, вважаю, що такі семінари потрібно проводити у всіх населених пунктах нашої держави, - зауважив спікер  семінару, віце-президент ВРВ Української спілки промисловців і підприємців, експерт ООН з промислового розвитку Валерій Редчик.

Валерій Миколайович наголосив, що у питанні підвищення енергоефективності, важливе розуміння проблеми та тісна співпраця усіх суб’єктів громади.

Учасники семінару мали змогу не лише дізнатись, чому  це питання є таким важливим, визначити проблемні місця підвищення енергоефективності у Жданівській ОТГ, а й дізнались, як зробити громаду енергоефективною та де брати на це кошти.

Ознайомчий семінар – перша ластівка: надалі планується проведення і  інших заходів з питань підвищення енергоефективності в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь