Робимо громаду енергоефективною

Дата: 02.03.2018 12:14
Кількість переглядів: 617

           Фото без опису2 березня у залі засідань Жданівської сільської ради відбувся ознайомчий семінар з налагодження співпраці суб»єктів підприємництва  та органу  місцевого самоврядування з підвищення енергоефективності. У заході взяли участь представники комунальних закладів Жданівської ОТГ, агропромислових  підприємств, приватні підприємці, фермери та працівники профільних структурних підрозділів сільської ради...

  • Враховуючи нагальність вирішення питань підвищення енергоефективності, вважаю, що такі семінари потрібно проводити у всіх населених пунктах нашої держави, - зауважив спікер  семінару, віце-президент ВРВ Української спілки промисловців і підприємців, експерт ООН з промислового розвитку Валерій Редчик.

Валерій Миколайович наголосив, що у питанні підвищення енергоефективності, важливе розуміння проблеми та тісна співпраця усіх суб’єктів громади.

Учасники семінару мали змогу не лише дізнатись, чому  це питання є таким важливим, визначити проблемні місця підвищення енергоефективності у Жданівській ОТГ, а й дізнались, як зробити громаду енергоефективною та де брати на це кошти.

Ознайомчий семінар – перша ластівка: надалі планується проведення і  інших заходів з питань підвищення енергоефективності в громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь