Хід виконання Програми соціально-економічного розвитку Жданівської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2017 року. Житлово - комунальне господарство

Дата: 08.11.2017 12:33
Кількість переглядів: 734

Картинки по запросу житлово комунальне господарство Розвиток житлово-комунального господарства та інфраструктури нашої громади визначений як одним із пріоритетних напрямків в цілому розвитку громади. Цей напрямок діяльності потребує значних фінансових вкладень, адже в минулих роках бюджет громади покривав лише поточні витрати бюджетних установ, а коштів на капітальні видатки не вистачало. Тому з року в рік інфраструктура зношувалась, а її відновлення не проводилось. На сьогодні більше 70 відсотків доріг потребують асфальтування та капітального ремонту. А пониження рівня води потребує будівництва нових водогонів. Маємо нагальну потребу у благоустрою населених пунктів...

Для виконання заходів по вищезазначених напрямках створене КП «Війтівецький господар», яке займається прибиранням сільських територій, посадкою дерев, збором та вивезенням сміття, організацією будівництва мереж водопостачання.

     Працівниками цього підприємства проводиться скошування трав та бур’янів на території закладів бюджетних установ, а також на кладовищах.

Сільними зусиллями сільської ради та жителів села Семок проведені роботи з влаштування огорожі кладовища в с.Семки.

     З метою більш оперативного вирішення щоденних питань благоустрою за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на розвиток інфраструктури закупляється трактор та інша спеціальна комунальна техніка. На даний час завершуються тендерні процедури і є  надія, що до середини листопада техніка буде придбана.

     Великою проблемою як і в попередні роки залишається якість доріг, зокрема, комунальних.

     В цьому році виготовлено проектно-кошторисну документацію (з проведенням експертизи) на капітальний ремонт доріг по вул.Хмільницька в с.Дібрівка та вул.Кошового та Берегового в с.Качанівка. Роботи з капітального ремонту дороги по вул.Хмільницька після отримання відповідних дозвільних документів, розпочались, і після проведення окремих робіт, які не були включені до проектної документації, зокрема встановлення труби для водовідведення будуть продовжені. Наразі, укладається угода на вивезення відсівково-щебеневої суміші для підсипки доріг у с.Семки, Ольгине.

     Виготовлена проектно-кошторисна документація на будівництво водогону по вул.Грушевського, Лесі Українки, Коцюбинського, Огородній, Кармелюка в с.Жданівка та по вул. Космонавтів в с.Ольгине, та по вул. с.Семки. Роботи в цьому напрямку будуть продовженні.

Виконком сільської ради

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь