На Вінниччині здійснюється робота з ліквідації наслідків вчорашньої негоди

Дата: 30.10.2017 15:37
Кількість переглядів: 758

    Картинки по запросу штормове попередження в україні  За інформацією Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області, рятувальники ліквідували наслідки негоди. За даними ГУ ДСНС України у Вінницькій області,  29 - 30 жовтня бійці ДСНС прибирали повалені, внаслідок ускладнення погодних умов дерева, з проїжджих частин доріг у с.Порик Хмільницького району, м.Хмільник, м.Ладижин,  м.Вінниці на вулицях Д. Галицького, Стрілецькій, Барське шосе, с.Сокиринці та смт Стрижавка Вінницького району. У м.Вінниці на вул. Соборній рятувальники прибрали паркан з  проїжджої частини дороги, який віднесло вітром...

До зазначених робіт від ДСНС залучалося 39 чоловік особового складу та 9 чоловік спецтехніки.

За інформацією  ПАТ «Вінницяобленерго» станом на 08:00 30 жовтня на території Вінницької області внаслідок ускладнення погодних умов сталося аварійне відключення електропостачання у п'яти районах області в 21 населеному пункті (Калинівський, Липовецький, Погребищенський, Хмільницький та Тульчинський райони).

«На 12-у годину 30 жовтня залишалося знеструмленими 11 ліній електропередач. Це, зокрема, 20 населених пунктів. Енергетики працюють у посиленому аварійному режимі.  Ситуація чітко контролюється.  Маємо надію максимально спрацювати, усунути  наявні  пошкодження та до 17 години цієї доби  подати електроенергію до осель усіх наших споживачів» - про це повідомив директор технічний ПАТ «Вінницяобленерго» Віктор Степанець.

Наразі ГУ ДСНС України у Вінницькій області попереджає про погіршення погодних умов на 30.10.2017 року та повідомляє, що за даними УкрГідрометцентру, можливе посилення швидкості вітру до 25-30 м/с.

За матеріалами сайту vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь