Пошук

Підприємці-стартапи, взявши участь у конкурсі бізнес-планів, можуть отримати до 50 тисяч гривень з обласного бюджету

Дата: 17.10.2017 15:43
Кількість переглядів: 753

Фото без описуНа цьому наголосила сьогодні, 17 жовтня, директор Агенції регіонального розвитку Вінницької області Наталія Гижко під час прес-конференції, присвяченій конкурсу стартапів для підприємців-початківців, який проводиться в рамках Регіональної програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2017 рік.

 

Під час прес-конференції Наталія Гижко розповіла присутнім, що в рамках даної Програми передбачено 1,5 млн. грн. для надання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими на реалізацію інвестиційних проектів суб’єктами малого і середнього підприємництва, та 300тис. грн. для фінансової підтримки бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи).

«З 2 жовтня оголошено конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи). Конкурс проводиться у два етапи: перший етап – оголошення конкурсу, прийом онлайн-заявок учасників з 2 по 22 жовтня 2017 року; підготовка та подача бізнес-планів учасників для участі у конкурсі: 23 жовтня – 12 листопада 2017 року; другий етап - розгляд та оцінка бізнес-планів конкурсною комісією: з 13 до 26 листопада 2017 року. У конкурсі можуть брати участь фізичні особи-підприємці та юридичні особи, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність у Вінницькій області не більше двох років (з 1 жовтня 2015 року); запропонують чи підготують бізнес-плани, які передбачають створення нових напрямків або розширення вже існуючих видів діяльності (виробництв, послуг), спрямованих на реалізацію економічної ініціативи у сфері малого та середнього бізнесу, а також забезпечать створення нових робочих місць та досягнення економічного ефекту» - зазначила Н.Гижко. Для бажаючих взяти участь у конкурсі 31 жовтня та 3 листопада 2017 року Агенцією проводитимуться семінари-консультації з підготовки, написання та оформлення бізнес-планів.

Крім того, директор Агенції звернула увагу, що з 22 вересня по 15 листопада 2017 року оголошено ІІІ етап конкурсного відбору на отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими на реалізацію інвестиційних проектів суб’єктами малого і середнього підприємництва. Компенсація надається в розмірі 100% облікової ставки НБУ, яка діяла на 1 січня поточного бюджетного року (14%). Проте сума компенсації не більше 100 тис. грн. одному суб’єкту підприємництва протягом одного року. «За час проведення конкурсу з липня 2017 р. фінансову підтримку отримали 7 підприємств на загальну суму 538,578 тис. грн.» - зазначила Н.Гижко.

Підприємці, бажаючі взяти участь у конкурсі з отримання часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами або у конкурсі стартапів, можуть подати документи в офіс Агенції регіонального розвитку за адресою м. Вінниця, вул. Хмельницьке шосе, 7, кімн. 125. За більш детальною інформацією звертатись за тел. 0432 57-57-23, e-mail: ardvin.org@gmail.com

vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь