Наша мета – повернути людину до нормального життя

Дата: 30.03.2018 16:10
Кількість переглядів: 637

       Головне завдання інспекторів із соціальної роботи – професійна допомога клієнтам у визначенні причин власних проблем і подальший спільний пошук можливостей для їхнього вирішення шляхом надання комплексу соціальних послуг (психологічних, юридичних, соціально-педагогічних, інформаційних, соціально-медичних, соціально-економічних). Для забезпечення комплексної допомоги сім’ям та особам, які опинилися в складних життєвих обставинах, відпрацьовано механізм співпраці  інспекторів із соціальної роботи з службою у справах дітей, управлінням праці та соціального захисту населення Хмільницької РДА ;  відділенням поліції ДОП СП ВП КВП ГУНП у Вінницькій області, КЗ «Жданівський центр первинної медико-санітарної допомоги», практичним психологом..Фото без опису.

     З метою проведення соціальної роботи  ведеться облік сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, інформація до Відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи надходить як із державних установ (служби у справах дітей,  медичних та навчальних закладів, управління праці та соціального захисту населення тощо), а також особисто від громадян.

Станом на 1.04.2018 року на обліку перебувають 8 сімей у складних життєвих оставинах , в яких виховується 16 дітей.  Проблеми цієї категорії громадян вивчалися під час соціальних інспектувань та 4 сім’ї взято під соціальний супровід.

   На інспекторів із соціальної роботи відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Жданівської сільської ради покладене завдання перевірки цільового використання коштів при народженні дитини та одиноким матерям(батькам). Здійснено перевірку 11 сімей та складені акти перевірки цільового використання коштів при народженні дитини.

Відділ освіти та СГР сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь