Маємо можливість потрапити в "Єдине соціальне середовище зайнятості"

Дата: 13.04.2018 09:43
Кількість переглядів: 722

                 За інформацією Хмільницького міськрайонного центру зайнятості, який є партнером  Жданівської сільської ради, Фото без описуДержавною службою зайнятості введено у експлуатацію новий Веб-сайт «Єдине соціальне середовище зайнятості».
      Основні переваги даного сайту - зручний та швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, електронні кабінети для клієнтів служби зайнятості. Є доступність до ресурсу не лише з комп'ютера, а й з мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple...


«Електронний кабінет роботодавця» - це сервіс, з використанням сучасних інформаційно - комунікаційних технологій, зорієнтований, насамперед, на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня взаємодії роботодавців зі службою зайнятості. Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець може отримати за допомогою комп'ютера, підключеного до мережі Інтернет, а також з мобільного телефону.
     В електронному кабінеті роботодавець має можливість переглянути актуальність реквізитів свого підприємства, що містяться у базі служби зайнятості, стан укомплектування заявлених вакансій, кількість направлень центром зайнятості претендентів на роботу, договори на організацію громадських робіт та працевлаштування після професійного навчання, здійснити добір працівників шляхом перегляду резюме.
     В електронному кабінеті роботодавця передбачена можливість подання звітів за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», в тому числі і уточнювальних, в онлайн-режимі до державної служби зацнятості та подальшим завантаженням фахівцем центру зайнятості в базу вакансій ЄІАС. Крім того передбачена можливість переглядати звіти за формою 4-ПН, 1-ПА, які подавались до служби зайнятості.
«Електронний кабінет безробітного» не менш зручний у використанні.
      В електронному кабінеті зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливість професійного навчання. Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані у центрах зайнятості, та записатися на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю.
      Через сервіс «Електронна черга» є можливість записатись на прийом до фахівця.
Детальна інформація  на -  https://vin.dcz.gov.ua/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь