В Україні розпочався Європейський тиждень імунізації

Дата: 24.04.2018 12:20
Кількість переглядів: 633

           Фото без описуЗ 23 по 29 квітня в Україні проходитиме Європейський тиждень імунізації. Міністерство охорони здоров’я, Центр громадського здоров’я разом з партнерами Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Всесвітньою організацією охорони здоров’я (ВООЗ) закликають  українців вакцинувати дітей і вакцинуватися самим, щоби здійснити своє право на захист від інфекційних хвороб. Уперше за останні 7 років в Україні наявна достатня кількість вакцин, щоб охопити імунізацією всі вікові групи, які цього потребують.Організатори Європейського тижня імунізації в Україні закликають довіряти винятково достовірним та науково доведеним фактам про вакцинацію, тоді як неправдиві чутки можуть коштувати життя та здоров’я...

“Імунізація — це не лише один з найефективніших засобів захисту від небезпечних захворювань в історії людства. Це також невід’ємне право кожної людини та ключовий чинник для забезпечення належного рівня охорони здоров’я, освіти та економічного розвитку, — зазначив Ніязі Чакмак, керівник напрямку зміцнення систем імунізації Європейського регіонального бюро ВООЗ. За його словами, тепер, коли Міністерство охорони здоров’я успішно вирішило проблеми з постачанням вакцин, необхідно докласти усіх зусиль, щоб кожен громадянин прагнув скористатися своїм правом на збереження здоров’я та вакцинувати себе і своїх дітей”.

Довідково: Україна закуповує вакцини для профілактики 10-ти захворювань: гепатиту В, туберкульозу, дифтерії, кашлюку, правця, поліомієліту, хіб-інфекції (гемофільної інфекції), кору, краснухи, паротиту (свинки).

vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь