Вчимося брендувати свою громаду

Дата: 04.05.2018 09:59
Кількість переглядів: 755

  Фото без описуЦікаву та пізнавальну поїздку до Івано- Франківської області організували Центри Розвитку Місцевого Самоврядування Вінничини, Полтавщини та Дніпропетровщини  для об’єднаних громад. Тема навчання: «Брендинг території як складова сталого розвитку території». Жданівську ОТГ у заході представляла Оксана Сидоренко, старший інспектор відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності Жданівської сільської ради, яка за сумістництвом долучається до розробки вказаної тематики у громаді.

В перший день візиту представників об’єднаних громад запросили до смт. Верховина де місцеві активісти та влада яскраво презентували свої досягнення в просуванні та брендингу території. Вони наглядно продемонстрували місцеві пам’ятки культури, неймовірну красу природи, побут, гуцульську кухню та вироби мистецтва.

Другого дня делегація завітала до міста Косів, в якому їх привітно зустріли представники місцевої влади. Мер міста розповів про власний досвід рекламування та брендування їхньої території, після чого запросив на екскурсію містом, де делегатам показали всю унікальність відомого туристичного регіону. Представники ОТГ відвідали Косівський музей народного мистецтва і побуту Гуцульщини, помилувались місцевими краєвидами,  побували в майстерні гончарів.

В підсумку представники об’єднаних громад перейняли досвід та натхнення для втілення власних ідей в розвиток своїх територій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь