Ми перемагаємо …

Дата: 15.06.2018 14:13
Кількість переглядів: 642

       Фото без описуВітаємо жителів Жданівської ОТГ з перемогою в XV обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад.  У 2018 році Жданівська сільська рада подала шість проектів на розгляд конкурсної комісії. За результатами відбору три наші проекти стали переможцями конкурсу та отримають фінансову підтримку з обласного бюджету на їх реалізацію в сумі - 277 725 грн. З бюджету Жданівської ОТГ буде виділено 235 051 грн. Левову частку на реалізацію проектів нададуть  наші партнери ТОВ«Хмільницьке» - 400 000 грн  та ВП «Жданівський цукровий завод» ТОВ «Цукорагропром»  - 70 000 грн.

Проекти - переможці:

-  «Розділи сміття - збережи довкілля!» - проектом передбачено облаштування 11 майданчиків з контейнерами для роздільного сортування  сміття, які будуть встановлені на території сіл Жданівської ОТГ. Загальний бюджет проекту - 330 000 грн.

-   «Освітлені вулиці - безпека кожного мешканця» - згідно з проектом буде побудовано нові мережі вуличного освітлення  в с.Дібрівка по вул. Зої Космодем’янської та вул.Хмільницька. Загальний бюджет проекту - 279 792 грн.

-  «Спортивне містечко  - територія молоді» - проектом передбачено створення спортивного містечка розміром (100м х 125м) з вуличними тренажерами та універсальним обладнанням поля для гри в футбол, баскетбол і волейбол на території  стадіону в  с.Качанівка. Загальний бюджет проекту - 372 984 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь