Впровадження «Нової української школи» у закладах загальної середньої освіти Жданівської ОТГ

Дата: 03.09.2018 16:35
Кількість переглядів: 880

           Фото без описуЦьогоріч шкільне життя розпочинається в умовах реформи загальної середньої освіти, що реалізовує Міністерство освіти і науки України спільно з управлінським та вчительським загалом. Отже, за новим освітнім стандартом «Нова українська школа» у школах Жданівської об’єднаної територіальної громади буде навчатися 45 першокласників.

Концепція «Нової української школи» передбачає педагогіку партнерства між батьками, вчителем та учнями.  Навчальна програма орієнтована на формування і розвиток особистості –  новатора та патріота.

Навчання проходитиме в ігровій формі, тож школа стає інтерактивною. Із урахуванням цього, передбачено 8 навчальних осередків: зона навчально-пізнавальної діяльності, змінні тематичні осередки, зона гри, зона художньо-творчої діяльності, куточок живої природи для дослідів, зона відпочинку, дитяча класна бібліотека та осередок вчителя.

Для першокласників замовлено  нові підручники за новими типовими програмами, коштом  державного, сільського бюджетів та за підтримки ТОВ «Хмільницьке» обладнано  3 класних кімнати, які забезпечені новими партами, шафами, дидактичним матеріалом та оргтехнікою. У новому навчальному році до шкіл об»єднаної громади пішло 408 учнів. У загальноосвітніх навчальних закладах  працює 54 вчителі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь