Спортивно-масові заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту

Дата: 12.09.2018 15:34
Кількість переглядів: 655

  Фото без опису   В першу суботу вересня в Жданівській ОТГ відзначали День фізичної культури та спорту. Урочисте відкриття відбулося  в Будинку культури с.Качанівка. З привітаннями до спортсменів, вболівальників та гостей звернулися заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Чумакова С.С. та заступник голови Хмільницької РДА Чикотун М.О., які  нагородили  подяками сільського голови та голови Хмільницької РДА  вчителів  закладів освіти, тренерів,  фахівців та активістів фізичної культури об’єднаної громади та району. Свою майстерність продемонстрували юні спортсмени з зекондай - карате-до, виступ яких став окрасою відкриття свята...

 При підведенні підсумків змагань начальник відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи  Бялківський А.С. та організатор з фізкультурно-оздоровчої діяльності Жданівської сільської ради Ядвіжен А.С. нагородили  переможців і призерів грамотами, дипломами відділу, а також подарунками від спонсорів ТОВ «Хмільницьке» (генеральний директор Скрипник В.О.)

    Вболівальники, особливо спортсмени, дякували організаторам спортивного свята, в якому безперечно виграли спорт та дружба.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь