Відсьогодні водіїв штрафуватимуть за перевищення швидкості.

Дата: 16.10.2018 10:42
Кількість переглядів: 686

   Фото без описуЗавершився пілотний режим використання нових приладів фіксації швидкості. Тому відсьогодні, 16 жовтня, на дорогах України почнуть штрафувати водіїв за перевищення швидкості.

«Ми не обмежимось профілактичною бесідою та попередженнями про підвищену небезпеку цього правопорушення. Вже завтра патрульні поліцейські почнуть притягувати до відповідальності за перевищення встановлених обмежень швидкості руху», — заявив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

За перевищення швидкості на понад 20 км/год водій повинен буде сплатити 255 гривень штрафу. За перевищення на понад 50 км/год — штраф 510 гривень.

Поки нові прилади фіксації швидкості працюватимуть на 23-х дорогах та трасах України, проте цей список буде постійно розширюватися.

8 жовтня в Україні патрульна поліція почала використовувати нові пристрої для вимірювання швидкості TruCam. Перший тиждень поліцейські використовували TruCam в пілотному режимі лише для профілактики, аби водії звикли до нововведень.

Американський пристрій TruCam має лазерне наведення, що дозволяє вимірювати швидкість на відстані до 1200 метрів. Він працює до 15 годин без підзарядки. TruCam має карту пам’яті на 16 тисяч відеороликів чи 40 тисяч фото. Робить до 3 фото в секунду.

Список доріг з новими пристроями вимірювання швидкості .   Патрульна поліція


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь