Прийміть дитину у родину!

Дата: 25.03.2019 10:18
Кількість переглядів: 485

Фото без опису22 березня 2019 року  в КЗ «ЗШ І-ІІІ ст..с.Жданівка» відбулися батьківські збори на яких з поміж іншого обговорювалося питання  нових форм виховання дітей. Спеціаліст з питань захисту прав дітей Жданівської сільської  ради Андрієвська О.М. розповіла присутнім про нові форми виховання дітей -  це прийомні сім’ї та будинки сімейного типу, а також - що таке патронатна сім’я і як стати патронатним вихователем, про заробітну плату батьків – вихователів та соціальну допомогу. Зокрема, йшлося проте, що:..

• Соціальна допомога на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя або прийомних батьків , яка виплачується на кожну дитину, влаштовану в патронатну сім’ю або в будинок сімейного типу, прийомну сімю  здійснюється у розмірі двох прожиткових мінімумів для дітей відповідного віку (зараз прожитковий мінімум для дітей до 6 років становить 1626 грн, для дітей від 6 до 18 років –2027 грн). 

• Оплата послуг  (грошове забезпечення),  здійснюється в розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць (зараз прожитковий мінімум для працездатної особи становить 1936 грн). 

 

Усі, хто бажає наповнити свій дім сміхом дітей, які позбавлені батьківської турботи,  може отримати  додаткову інформацією у Жданівській сільській раді.

Ви можете зробити цей крок! Прийміть дитину у родину!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь