Пошук

Маєш активну громадянську позицію - ДІЙ !

Дата: 17.04.2019 09:44
Кількість переглядів: 611

   Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства cпільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні продовжують реалізацію програми “Державотворець”. Національний етап цьогорічної програми відбуватиметься з 29 травня по 7 червня 2019 року. Учасники програми мають: бути громадянами України; вільно володіти українською мовою; на момент подання заявки бути віком від 18 до 25 років; мати зацікавлення в подальшому розвитку в сфері державотворення, бізнесу, громадської діяльності; досвід участі в громадській діяльності буде перевагою при відборі...

Найактивніша молодь з усієї України буде мати можливість пізнати рушійні сили держави: органи державної влади, бізнес-сектор, засоби масової інформації та громадську діяльність. Учасники зможуть отримати нові знання, розвинути свої лідерські якості та долучитися до процесів державотворення.

Маєш активну громадянську позицію, бажаєш удосконалювати себе та свою країну? Тебе цікавить, як функціонують органи влади, засоби масової інформації, бізнес та громадський сектор? Мрієш впливати на суспільні трансформації в Україні та долучитися до проактивної молоді? Тоді програма "Державотворець" саме для Тебе! Заповнюй реєстраційну форму до 1 травня 2019 року та ставай рушійною силою позитивних змін!

Проїзд, проживання та харчування учасників покриваються за рахунок організаторів. Якщо у Тебе є додаткові запитання, можеш звертатись до менеджерів по роботі з учасниками:

Романа Краснопольського (0958828356)

Оксани Шахової (0678558978)

Достатньо дорослі, щоб творити державу!

Реєстраційна форма учасника програми «Державотворець»:

https://cutt.ly/8wGol2

  •  

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь