Пошук

Спортивне життя в пришкільних таборах закладів освіти Жданівської сільської ради

Дата: 26.06.2019 16:19
Кількість переглядів: 452

Коли закінчується навчальний рік, для школярів починається весела і яскрава пора −канікули. Це яскравий і різнобарвний час, коли хочеться відпочити та не клопотатися через дрібниці. Але провести всі сонячні дні вдома перед телевізором і комп’ютером −це залишитися без казкових емоцій, нових друзів і різноманітних розваг.  Для навчальних закладів Жданівської ОТГ організація літнього відпочинку дітей є складовою частиною безперервного та послідовного процесу виховання. З початку червня осередками змістовного дозвілля для дітей громади стали пришкільні табори. Тут створюють умови для змістовного та цікавого дозвілля , надається можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися, розширювати світогляд, приймати участь у спортивно-масових заходах. Отож…

 

Програма спортивних змагань серед учнів, відпочиваючих в пришкільних таборах, складалась з таких видів спорту, як: шашки, шахи, настільний  теніс, дартс і звичайно ж футбол(юнаки). В результаті напруженої боротьби визначились  переможці, а саме: Андрій Піменов , який зайняв 1 місце з шашок.  У змаганнях з  настільного тенісу  перемогу святкували  Олександр Сусол, Вікторія Корсак, Діана Духневич, Анна Матяш - із КЗ «ЗШ 1-3ст. с.Жданівка». В КЗ «ЗШ 1-3 ст. с. Качанівка» сильнішими стали: Анастасія Бараболя, яка зайняла одне  1 місце та два 2-х, Наталія Ткачук, Христина Купець серед дівчат та Михайло Загородній, Вацлав Гронський, Ярослав Лозінський-серед юнаків.

При підведенні підсумків  усі переможці та призери  були нагороджені грамотами відділу освіти та соціально – гуманітарної роботи Жданівської сільської ради.

Як бачимо, уміють наші учні відпочивати, адже гарний відпочинок - це фундамент  успішного та ефективного навчання.  Користуючись  нагодою,  відділ освіти та соціально-гуманітарної роботи Жданівської сільської ради висловлює щиру подяку директорам шкіл Наталії Лучицькій, Клавдії Загородній, начальникам пришкільних таборів Тетяні Стаднік, Надії Лотоцькій, а також вчителям фізичного виховання  Анатолію Істюнькіну та Михайлу Поперечному  за організацію  цікавих та переповнених емоціями спортивних заходів.

Саме таке дозвілля і можна назвати корисним для дітей, а ще таким, що безумовно стане гарним спогадом у майбутньому для усіх учасників. Також активно долучився до організації та проведення спортивних змагань  залучений сільською радою організатор  фізкультурно-оздоровчої діяльності Вінницького  обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Анатолій Ядвіжен.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь