Пошук

Напередодні та у день проведення виборів в усіх терпідрозділах УДМС України можна отримати виготовлені паспорти громадянина України

Дата: 12.07.2019 09:23
Кількість переглядів: 368

          21 липня 2019 року - позачергові вибори народних депутатів України. Як відомо, паспорт громадянина України є основним документом для реалізації права голосу на виборах та підставою для отримання виборчого бюлетеня особам, яким на день виборів виповнилося 18 років та яких включено до списку виборців.  Для участі в голосуванні громадянам України не потрібно подавати ніяких додаткових документів, окрім ID-картки або паспорта-книжечки, адже обидві форми паспорта є рівнозначними та самодостатніми. Зокрема, громадянам, включеним до списку виборців, на виборчій дільниці не мають права відмовити у реалізації права голосу з наступних причин:..

- через відсутність у паспорті громадянина України у вигляді книжечки фотокартки, яка вклеюється при досягненні 25-ти або 45-річного віку;

- через розбіжності у виборчій адресі виборця або відсутність відомостей щодо реєстрації місця проживання у ID-картці. 

Крім того, в усіх територіальних підрозділах УДМС України у Вінницькій області напередодні та у день проведення виборів 20 та 21 липня чергуватимуть працівники для видачі вже виготовлених паспортів громадянина України у формі ID-картки.

Отже, жителі області, які раніше звернулися за оформленням паспорта громадянина України, зможуть отримати готовий електронний паспорт і реалізувати своє виборче право. Громадяни , котрі раніше подали документи на оформлення паспорта громадянина України, зможуть звернутися до територіальних підрозділів міграційної служби за місцем реєстрації для своєчасного отримання паспортного документа.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь