Пошук

На Вінничині для батьків дітей з інвалідністю створили нову соціальну послугу

Дата: 31.01.2020 10:27
Кількість переглядів: 642

 У Вінницькій області батьки дітей з інвалідністю можуть скористатися соціальною послугою тимчасового відпочинку.  Така відпустка може тривати до 30 днів на рік, при цьому батьки можуть розбити її на частини не менше ніж по три дні. На цей час дитину заселяють до спеціального центру цілодобового перебування, де нею опікуються фахівці, психологи та логопеди.  Проект було опробовано у період з третього грудня 2018 року до 15 лютого 2019. Після успішного проходження апробації на Вінниччині послугу почали надавати на базі обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «ОБРІЙ». Діти проживають в с. Дорожне, Вінницького району, в Тренінговому центрі по дві особи в кімнаті. Вночі з ними перебувають доглядальники, забезпечено цілодобове спостереження медичної сестри та п`ятиразове харчування. Для того, аби скористатися послугою тимчасового відпочинку, батьки дитини з інвалідністю мають:.. 

1. Протягом п`яти днів у телефонному режимі повідомити представників центру «Обрій» про бажання отримати послугу (0432)509-145 (096)413-22-27 (097)230-20-01);

2. Зібрати необхідні документи: свідоцтво про народження, паспорт одного з батьків, ідентифікаційні коди одного з батьків та дитини, ІПР, довідка-медичний висновок про інвалідність, довідка про проживання дитини в сім’ї, виписка – короткий анамнез з медичної картки, довідка про стан здоров’я (епідоточення); 3. Після телефонної розмови або особистої консультації з адміністрацією центру, буде проводитись подальша підготовка документів та вивчення потреб дитини. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь