До уваги мешканців Жданівської ОТГ

Дата: 18.03.2020 12:21
Кількість переглядів: 939

Фото без описуРайонною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 березня 2020 року №16  на території району посилено заходи карантину, введеного відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» для запобігання занесення та поширенню на територію Хмільницького району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19. Зокрема,...

починаючи з 17 березня 2020 року тимчасово зупинено  роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування на території району, до скасування обмежувальних заходів:

- центрів надання адміністративних послуг;

- спортивних майданчиків та стадіонів;

- усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС;

- ринків (крім продовольчої групи товарів);

- перукарень;

- ресторанів, закладів громадського харчування, в тому числі у готелях, барів, кафе (в режимі відвідування);

- інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням.

        Заборонено з 17 березня 2020 року заселення громадян в готелі та інші заклади готельного типу.

       Дозволяється здійснювати роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, провадити банківську, страхову та телекомунікаційну діяльність, а також торговельну діяльність і діяльність з надання послуг громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту.

Керівникам підприємств, організацій, установ району доручено:

- посилити протиепідемічний режим на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від форми власності з проведенням поточних дезінфекційних заходів та запровадження температурного скринінгу працівників;

- довести до відома адміністрацій продовольчих ринків, торгівельних мереж та продовольчих магазинів, аптек та інших суб’єктів господарювання вимоги щодо забезпечення:

- персоналу магазинів та продавців ринків засобами індивідуального захисту (маски, рукавички тощо);

- реалізації товарів продовольчих ринках виключно з облаштованих місць (прилавків);

- оптимізації кількості покупців, що одночасно перебувають в закладах торгівлі, шляхом встановлення граничної чисельності споживачів в залежності від торговельних площ та наявного обслуговування персоналу з дотриманням безпечної відстані.

Заборонено:

- проведення масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

-проведення реалізації харчових продуктів на стихійних ринках в населених пунктах району.

-регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному сполученні (крім перевезення легковими автомобілями на некомерційній основі).

-заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному сполученні та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення;

- перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього сполучення (приміському, регіональному та дальньому).

На виконання приписів обласної та районної комісій з техногенно – екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій особистий прийом громадян та роботу Центру надання адміністративних послуг Жданівської ОТГ припинено на період до скасування карантинних заборон, також обмежено режим роботи сільської ради та її структурних підрозділів.

Прохання до мешканців громади утриматись в період дії карантину від відвідин сільської ради, її структурних підрозділів, інших установ та організацій, по можливості залишатися вдома, дотримуватися вимог до дій населення в умовах карантину,  зберігати спокій та віднестися з усією відповідальністю та розумінням до дій влади.

 

-


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь