Пошук

До уваги мешканців Жданівської ОТГ !

Дата: 19.03.2020 17:27
Кількість переглядів: 522

    Фото без опису Виконавчий комітет Жданівської сільської ради повідомляє, що на виконання приписів обласної та районної комісій з техногенно – екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та у зв’язку з веденням на усій території України з 12 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року карантину особистий прийом громадян та роботу Центру надання адміністративних послуг Жданівської ОТГ припинено на період до скасування карантинних заборон, також обмежено режим роботи сільської ради та її структурних підрозділів. Також припинено прийом громадян Управлінням соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації...

 Доводимо до відома мешканців громади, що заяви з документами для призначення житлових субсидій та соціальних допомог можливо надіслати поштою на адресу Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації:              22000, м. Хмільник, вул. Столярчука, 17.

    Також можливо подати заяви та документи на призначення субсидій і допомоги при народженні дитини в електронному вигляді за допомогою Е-сервісів Міністерства соціальної політики України за посиланням https://www.msp.gov.ua/main/Eservices.html.

   Отримати більш детальну інформацію з питань оформлення документів для надання соціальної підтримки можна за телефонами :

- (04338) 2-91-01   Головний спеціаліст з питань соціального захисту населення відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Жданівської сільської ради Яворський Мечислав Мечиславович;

- (04338) 2-21-86  Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької райдержадміністрації;

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь