Увага ! Оголошення

Дата: 24.04.2020 17:13
Кількість переглядів: 690

Фото без описуВідповідно до статті 9 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення сільської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Жданівської ОТГ» та аналіз його регуляторного впливу. Регуляторним органом є Жданівська сільська рада...

 

 

Розробником зазначеного проекту регуляторного акту є відділ житлово-комунального господарства, земельних відносин та архітектури Жданівської сільської ради.

Метою прийняття цього регуляторного акту є  створення умов для виконання положень Закону України «Про рекламу», забезпечення у процесі розміщення засобів зовнішньої реклами розумного балансу комерційних інтересів та пріоритету щодо збереження цілісності оточуючої забудови.

Проект рішення сільської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Жданівської ОТГ» та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено 28 квітня 2020 року шляхом розміщення на офіційному сайті Жданівської об’єднаної територіальної громади  zhdanivska.gromada.org.ua у розділі /Регуляторна політика/.

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення сільської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Жданівської ОТГ» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного рішення та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматись сільською радою за адресою: 22050, вул.Зої Космодем’янської, 8, с.Війтівці, Хмільницького району, Вінницької області та/або на електронну адресу: –zdanovka_s.r@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь