Обласний конкурс дитячого відеоролика «Щаслива родина – душа України»

Дата: 06.07.2020 09:15
Кількість переглядів: 393

  Фото без опису«Щаслива родина - душа України» -  під такою назвою проходить  обласний конкурс дитячого відеоролика, ініційований Департаментом соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації до Дня родини 8 липня  2020 року. Мета проведення: підвищення ролі родинного виховання у суспільстві, виховання поваги до сімейних цінностей, високих моральних якостей, відповідального ставлення до оточення, активізація творчого потенціалу дітей та сприяння самореалізації вмотивованих дітей, відкритих до комунікації. До участі в конкурсі запрошується кожна дитина нашого регіону вікової категорії від 7 до 17 років...

Критерії визначення переможців: глибина розкриття теми у відеоролику, композиційне рішення, нестандартний підхід і виконання.

Перший етап Конкурсу проводиться  з 25 червня по 07 липня 2020 року  - у районах, містах, об’єднаних територіальних громадах. За підсумками проведення першого етапу за рішенням відповідного журі до 07 липня  по одній роботі кожної вікової категорії надсилають до обласного оргкомітету.

Другий етап Конкурсу проводиться  з 07 по 15 липня 2020 року – визначення переможців обласним конкурсним журі.

За підсумками проведення другого етапу конкурсу за рішенням журі будуть визначені переможці, список яких буде опублікований на офіційному сайті обласної державної адміністрації.

Телефон для довідок: 61-16-80 (відділ сім’ї, гендерної політики та протидії торгівлі людьми Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь