На Вінниччині до 7 березня через нестачу газу призупинять навчальний процес у закладах освіти

Дата: 02.03.2018 16:03
Кількість переглядів: 668

 Картинки по запросу кризова ситуація надзвичайного рівня в газопостачальній сфері Таке рішення було прийнято сьогодні  в ОДА під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації. Обмеження пов’язане з необхідністю економії газу, якого не вистачає в Україні через дії російського «Газпрому» , а саме - припинення виконання  контрактних зобов’язань. Зазначається, що наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України по всій державі введено «кризову ситуацію надзвичайного рівня в газопостачальній сфері». Прийнято ряд обмежень, щоб зекономити  газ та зменшити його споживання. Тому  на Вінниччині буде призупинено навчальний процес  до 7 березня включно. Крім того, у школах та вишах буде понижено температурний режим  до мінімально допустимих норм для збереження системи теплопостачання...

Отже,  за рішенням обласної комісії  ТЕБ та  НС, на Вінниччині не працюватимуть  з 3 по 7 березня усі заклади освіти : школи , училища  та вищі учбові заклади.

Для дитячих садочків зроблено виключення – малята зможуть відвідувати ДНЗ вже з понеділка, тож для них додатковим вихідним буде лише завтра – 3 березня.

 

Важливо:  Заклади освіти, які забезпечуються теплом від котелень на альтернативному паливі, тобто  не опалюються газом, заняття проводитимуть у звичайному режимі.

vin.gov.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь