Пошук

Розпочинається процес офіційного висування кандидатів у депутати місцевих рад та на посади сільського, селищного, міського голів

Дата: 15.09.2020 10:06
Кількість переглядів: 396

    У вівторок, 15 вересня, розпочинається процес офіційного висування кандидатів у депутати місцевих рад та на посади сільського, селищного, міського голів. Як повідомляє Укрінформ, про це йдеється в Календарному плані основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня, затвердженому Центральною виборчою комісією. Згідно з планом, висування кандидатів у депутати, кандидатів на посади сільського, селищного, міського голів розпочинається за 40 днів до дня голосування та закінчується за 30 днів до нього, а саме - з 15 до 24 вересня включно...

Подання до відповідної територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів триватиме до 24 вересня включно.

Прийняти рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) або про відмову в реєстрації ТВК має не пізніш як на п’ятий день з дня прийняття заяви про реєстрацію та доданих до неї необхідних документів.

Передвиборчу агітацію кандидат (кандидати) може проводити з наступного дня після прийняття відповідною територіальною виборчою комісією рішення про його реєстрацію.

Як повідомлялося,15 липня Верховна Рада прийняла постанову про призначення місцевих виборів в Україні на 25 жовтня 2020 року. Згідно з нею місцеві вибори відбудуться в Україні всюди, окрім окупованого Росією Криму та непідконтрольних українському уряду районів Донецької і Луганської областей.

5 вересня розпочався виборчий процес місцевих виборів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь