Як оформити субсидію ?

Дата: 28.10.2020 11:04
Кількість переглядів: 414

Фото без описуЗа інформацією управління соціального захисту населення Хмільницької РДА з 1 жовтня 2020 року житлова субсидія на опалювальний сезон розраховується АВТОМАТИЧНО (без додаткового звернення) тим домогосподарствам, яким субсидія була призначена на неопалювальний період з 01.05.2020 (в тому числі, яким на літній період сума субсидії становила 0 грн)...

За призначенням субсидії на опалювальний період 2020-2021 мають звернутись (подати нові заяву та декларацію) такі категорії субсидіантів:

- особи, яким субсидія була припинена (в тому числі, які на літній період переходили на пільги);

- якщо відбулась зміна складу зареєстрованих осіб;

- якщо відбулись зміни у складі сім’ї (сімейному стані) члена домогосподарства;

- орендарям, в яких закінчився термін оренди житлового приміщення.

У разі отримання органом соціального захисту населення інформації про наявність простроченої понад 3 місяці заборгованості з оплати на житлово-комунальні послуги, загальна сума якої перевищує понад 340 грн (станом на 01.10.2020), в призначенні субсидії буде відмовлено.

Якщо домогосподарству призначено житлову субсидію, то пільги на оплату житлово-комунальних послуг не нараховуються протягом періоду отримання житлової субсидії.

Якщо за результатами розрахунку житлової субсидії її розмір має нульове значення, то пільги на оплату житлово-комунальних послуг нараховуються автоматично (без додаткового звернення).

Звертаємо увагу, у випадку, коли пільговиком була подана заява про припинення надання житлової субсидії на неопалювальний період, житлову субсидію на опалювальний сезон може бути призначено лише після подання до органу соціального соціального захисту населення нової заяви та декларації.

Консультації щодо надання різних видів соціальних допомог, пільг, субсидій надаються телефоном «Гарячої лінії» (тел. 2-21-86), яка працює в управлінні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь