Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина бере участь у навчальному курсі "Кроки для керівників" від Програми "U-LEAD з Європою"

Дата: 04.03.2021 10:02
Кількість переглядів: 694

Фото без опису 1 березня Програма «U-LEAD з Європою» розпочала унікальний проєкт, створений спеціально для міських, селищних та сільських голів під назвою «Кроки для керівників». У результаті конкурсного відбору учасником проєкту стала і Війтівецький сільський голова Станіслава Ядвіжина. Проєкт покликаний підвищити ефективність управління громадами, він триватиме 7 тижнів і складатиметься як з онлайн-семінарів, так і з практикумів за участі відомих спікерів, професійних фахівців та практиків у сфері місцевого самоврядування. Зокрема, вже на першому тижні учасники курсу зможуть послухати і поспілкуватися з професором Гентського університету Бертом Джорджем, Керівницею програми місцевого економічного розвитку Western NIS Enterprise Fund Іриною Озимок та Заступником голови НАЗК Олександром Стародубцевим. У нинішньому курсі беруть участь 150 голів сільських, селищних та міських рад...

Вони матимуть змогу не лише пройти навчання, але і налагодити співпрацю між своїми громадами. Кожен і кожна з учасників матимуть можливість підготувати власний проєкт та взяти з ним участь у відборі для отримання фінансування на впровадження. Загалом безкоштовна навчальна програма торкнеться 11 тем, які стосуються місцевого самоврядування та розвитку, серед них сільський розвиток, управління людськими ресурсами, розбудова інфраструктури, соціальні послуги та багато інших. Кожна тема по-своєму допоможе головам зробити свої громади заможнішими, безпечнішими і комфортнішими для місцевих жителів, а також повніше скористатися можливостями, які надає децентралізація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь