Пошук

Оголошення

Дата: 23.04.2021 15:24
Кількість переглядів: 396

 про конкурс на  посаду директора комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Качанівка Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області»

 

Відповідно до наказу відділу освіти  та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради від 19 квітня 2021р.  № 01-01/30 «Про проведення конкурсу на  посаду директора  комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Качанівка Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області»»,  з метою публічного і прозорого призначення на посаду директора   комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Качанівка Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області», що знаходиться за адресою: с.Качанівка, Хмільницький район, Вінницька область, вул.Миру 17, оголошується конкурс на  посаду директора  комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Війтівці Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області».

 Строк   подання    документів  для  участі  в конкурсному  відборі   з  23 квітня  2021 року  по  23  травня  2021 року.

 

 

Вимоги до претендентів на  посаду директора

комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Качанівка Війтівецької сільської ради Хмільницького району Вінницької області»:

 

  1. Є громадянином України;
  2. Вільно володіє державною мовою;
  3. Має вищу освіту ступеня не нижче  магістра (спеціаліста);
  4. Стаж педагогічної роботи не менше трьох років.

 

Конкурс складається з таких етапів:

 

1) прийняття рішення про проведення конкурсу;

2) оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3) прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4) перевірка поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам;

5) допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

 6) ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу освіти;

7) проведення конкурсного відбору;

8) визначення переможця конкурсу;

9) оприлюднення результатів конкурсу.

 

 

Для участі у конкурсі подають такі документи:

 

  1. Заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
  2. Автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  3. Копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  4. Копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);
  5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  6.   Копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання;
  7. Довідку про відсутність судимості;
  8. Довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  10.  Заяву про наявність близьких родичів у складі конкурсної комісії.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії у визначений в оголошенні строк.

Тестування:

Тестування містить 30 тестових завдань, які формуються спеціалістами відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради із загального переліку питань, затвердженого центральним органом виконавчої влади у сфері освіти і науки..Тестування проходить письмово не довше 60 хвилин у присутності членів комісії не менше двох третин від її затвердженого складу.  Після закінчення часу, відведеного на складання тестування, проводиться оцінювання за такими критеріями:

- один бал за правильну відповідь;

- нуль балів за неправильну відповідь.

Максимальна кількість балів, які може отримати кандидат за підсумками тестування, становить 30. Кандидати, які за результатами тестування набрали 15 і менше балів, не допускаються до вирішення ситуаційного завдання та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, про що й зазначається у протоколі. Кандидати, які набрали 16 і більше балів, допускаються до вирішення письмового ситуаційного завдання, про що й зазначається у протоколі.

Ситуаційне завдання:

    Ситуаційне завдання вирішується письмово державною мовою не довше 30 хвилин. Кандидат обирає одне із запропонованих варіантів ситуаційних завдань шляхом витягування  його із запакованого конверту під час проведення конкурсного відбору.

Після закінчення часу, відведеного на вирішення ситуаційного завдання, проводиться перевірка шляхом оцінювання ситуаційного завдання кожним членом комісії індивідуально. Загальна оцінка формується шляхом визначення середнього арифметичного значення індивідуальних балів членів конкурсної комісії.  Для оцінки та перевірки професійних компетентностей кандидатів шляхом вирішення ситуаційного завдання використовується чотирибальна система:

- п’ять балів виставляються кандидатам, які виявили глибокі знання та успішно справилися із ситуаційним завданням;

- чотири бали виставляються кандидатам, які виявили повні знання, в обсязі, достатньому для подальшої роботи;

- три бали виставляються кандидатам, які виявили розуміння поставленого завдання та вирішили його на задовільному рівні;

-  два бали виставляються кандидатам, які вирішили завдання на низькому рівні або не вирішили його у встановлений час.

 

Зразок ситуаційного завдання:


 

ЗАТВЕРДЖУЮ 
Голова конкурсної комісії _________________________ 
(підпис)           (прізвище, ініціали) 
«__» __________ 20__ року

 

Варіант № _____

 

Ситуаційне завдання
для перевірки професійних компетентностей кандидатів на посаду керівника загальної середньої освіти комунальної форми власності

 

У п’ятому класі закладу загальної середньої освіти є учень, у якого певні проблеми з поведінкою. Вкотре батьки класу приходять до директора школи з проханням забрати учня з їхнього класу. При цьому зауважують, що, якщо так не станеться, то будуть скаржитися начальнику відділу освіти .

Якими мають бути подальші дії директора школи, щоб конструктивно вирішити проблему

Умови оплати праці:

 

      Відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.
 

       Призначення керівника закладу освіти здійснюється начальником відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради за результатами конкурсного відбору, шляхом укладання контракту, строком від одного до  шісти років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – строком на два роки.

 

Документи подаються до відділу освіти та соціально-гуманітарної роботи Війтівецької сільської ради   за адресою:   вул.Миру, буд.16, село Качанівка, Хмільницького району Вінницької області, 22015, провідному спеціалісту відділу освіти та соціально-гуманітарної роти Війтівецької сільської ради  Касперському Я.А., тел.0973465991.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь