Проблема домашнього насильства   не є проблемою окремої людини, це проблема усього суспільства

Дата: 19.05.2021 17:10
Кількість переглядів: 968

  Фото без опису19 травня в приміщенні Хмільницького бюро правової допомоги проведено круглий стіл на тему : «Основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству». Організатором заходу стало  Хмільницьке бюро правової допомоги на чолі із Ганною Мариніч. Війтівецьку територіальну громаду на заході представляв начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я сільської ради Мечислав Яворський. Учасники заходу, а це представники відповідних соціальних служб територіальних громад району та поліції обговорили шляхи реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та забезпечення комплексного інтегрованого підходу до подолання домашнього насильства, надання всебічної допомоги постраждалим особам та утвердження ненасильницького характеру приватних стосунків.Тож, у підсумку ми маємо мати чітке розуміння, що проблема домашнього насильства   не є проблемою окремої людини, це проблема усього суспільства...

      У разі, якщо ви стали свідком чи жертвою домашнього насильства звертайтесь по допомогу до Національної поліції України за тел. 102,  Гарячу лінію з попередження домашнього насильства за тел.15-47 або на Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.

      Шановні мешканці Війтівецької територіальної громади ! Нагадуємо, що отримати безоплатну правову консультацію можна звернувшись до Хмільницького бюро правової допомоги, яке працює з понеділка по п'ятницю з 08-00 до 17-00  год. за адресою: 22000, м. Хмільник, вул. Літописна буд. 11, (колишня вул. Червоного Козацтва, буд. 14), тел. (04338) 2-29-82 або моб.068 116 77 15 або завітавши у другу та четверту п’ятницю місяця з 9.00 до 13.00 год. до ЦНАП Війтівецької сільської ради за адресою с. Качанівка, вул. Миру 14, тел. 39 – 6 – 83.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь