Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости Дібрівського старостинського округу

Дата: 22.11.2021 16:06
Кількість переглядів: 378

Фото без описуВійтівецька сільська рада Хмільницького району Вінницької області проводить громадське обговорення кандидатури старости Дібрівського старостинського округу.

Війтівецький сільський голова вносить на розгляд жителів села Дібрівка кандидатуру Сидоренко Оксани Геннадіївни на посаду старости Дібрівського старостинського округу.

Розпорядження сільського голови від 15.11.2021р. №97/02-04 «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Дібрівського старостинського округу Війтівецької територіальної громади» розміщено на офіційному вебсайті Війтівецької сільської ради: https:// viitivetska gromada.gov.ua/.

Громадське обговорення відбудеться з 09.00 до 12.00 год. 27.11.2021 р., з 09.00 до 12.00 год. 04.12.2021 р., з 09.00 до 12.00 год. 11.12. 2021 р. за адресою:  с.Дібрівка Хмільницького району Вінницької області, вулиця Шкільна, 10, приміщення сільського клубу.

Для подання письмових пропозицій та зауважень з винесеного питання жителі Дібрівського старостинського округу можуть використати поштову адресу: 22050, вул.Зої Космодемянської, 8, с. Війтівці, Війтівецька сільська рада або електронну адресу: viitivetska_s.r@ukr.net.

 Номер телефону, за яким надаються консультації з питання, що винесено на громадське обговорення кандидатури старости - 0962672043.

Відповідальна особа- Нечипорук Наталія Віталіївна, секретар сільської ради

Жителям Дібрівського старостинського округу для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Інформація про результати громадського обговорення не пізніше 10 робочих днів оприлюднюється на веб-сайті сільської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», розміщується на дошках оголошень.

Підписні листи оформляються членами робочої групи чи відповідальною особою на будь якому етапі громадського обговорення шляхом заповнення громадянами – жителями старостинського округу відомостей, зазначених у них, з обов’язковим підписанням колонки про надання згоди на обробку персональних даних. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

 

Сільський голова                                                              С. Ядвіжина

                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь